Accommodatie

Deelnemers aan de workshops van Philpot Education kunnen tegen een aantrekkelijk tarief overnachten in het CitizenM Hotel. Het hotel ligt op minder dan 5 minuten loopafstand van de workshoplocatie (Amsterdam International Community College) en is makkelijk bereikbaar met het OV.

Philpot Education biedt 3 overnachtingen (wo/do/vrij) inclusief ontbijt, toeristenbelasting en BTW aan voor 425,-.

Bij uw aanmelding voor de workshop, kunt u aanvinken of u in CitizenM Hotel wilt verblijven.

Over het hotel

CitizenM Amsterdam City is een uniek hotel met moderne kamers met sfeerverlichting, gratis WiFi en een flatscreen-tv met gratis on-demand films.

Iedere kamer in het hotel heeft kamerbrede ramen en een extra groot bed met luxe beddengoed en een futuristische Moodpad waarmee u de verlichting en muziek in kunt stellen. De badkamer is een transparante cabine met een regendouche in de kamer.

Treinstation Amsterdam Zuid ligt op 5 minuten lopen van het Citizen Hotel. U vindt tramhalte Prinses Irenestraat op slechts 130 meter van het hotel. Deze halte biedt directe verbindingen naar het centrum, waar u onder andere de Dam vindt.

Sandwiches, sushi en warme maaltijden zijn beschikbaar bij canteenM. Vers bereide koffie wordt geschonken door de barista's in het hotel. 's Avonds kunnen gasten aan de bar genieten van elegante cocktails, bieren van de tap en champagne.

Bezoek website hotel

Hotel kamer

symposium registration
 symposium registration