Welkom

Hartelijk welkom op de evenements-website van NEVAT Business 2 Business.

Op woensdag 8 oktober staat de traditionele NEVAT T&U Manifestatie op de agenda. Vanwege het 35 jarig bestaan geven we aan deze dag echter een andere invulling dan u gewend bent. Belangrijkste doel van de dag is het onderlinge netwerk binnen NEVAT te versterken met als resultaat om gezamenlijk tot nieuwe business te komen.

We weten dat er binnen het NEVAT-netwerk nu al wordt samengewerkt, aan elkaar wordt toegeleverd en uitbesteed. Maar dat moet veel beter kunnen! Zeker bij het gezamenlijk internationaal optrekken.

Met deze NEVAT B2B dag wordt invulling gegeven aan de belangrijkste doelstelling van NEVAT: “NEVAT creëert nieuwe business mét haar leden”. Daarbij is de dag tevens een fysieke aanvulling de digitale strategie van NEVAT Business Portal (www.nevat.nl).

Deze “NEVAT B2B-dag” staat alleen open voor de 210 NEVAT-leden (“members only”). Iedereen krijgt de kans om een slag dieper met de overige NEVAT-leden in contact te komen door zijn specifieke competenties in een business arena te presenteren. Waar blinkt uw bedrijf in uit? Wat zijn de meest in het oog springende projecten en innovaties? Met welke andere toeleveranciers zoekt u samenwerking? Waar liggen uw ambities op gebied van internationaal ondernemen? Welke collega leden kunnen u helpen uw ambities invulling te geven? Het gaat dus niet om sales pitches, maar het delen en versterken van elkaars strategische koers.

Op deze website kunt u alle informatie vinden over NEVAT Business 2 Business. Verder kunt u zich hier aanmelden voor dit evenement, de uitnodiging of deelnemersinformatie bekijken en routeinformatie inzien.

Gebruik het menu links voor deze functionaliteiten.

Met vriendelijke groeten,

Linda Takken, NEVAT

eventbrite voor zakelijke evenemen
 eventbrite voor zakelijke evenemen