Met ruim 20 jaar professionele werkervaring en een groot aantal indrukwekkende films op haar naam, zoals THE LORD OF THE RINGS TRILOGIE, FRANKENSTEIN'S ARMY, THE HOBBIT en SHOWTIME'S TV SERIE PENNY DREADFUL, weet UNREAL als geen ander wat er komt kijken bij het creëren van super realistische  effecten. Of het nou afgehakte hoofden en ledematen zijn, zombies, orcs of hobbitvoeten, elk effect wordt tot in de kleinste details verzorgd. Huidstructuur wordt porie voor porie geboetseerd, haren worden stuk voor stuk geïmplanteerd. En dat is het trademark van UNREAL: dingen maken die echt lijken, maar dat niet zijn.

WORKSHOPS van UNREAL zijn wat je noemt ‘HANDS-ON’. Dit houdt in dat je naast de nodige theorie, uitleg en demonstraties, zelf aan de slag gaat om de technieken onder de knie te krijgen. Wij zijn van mening dat je pas echt wat leert, als je de kans krijgt het zelf te ervaren, ipv enkel toe te kijken hoe een professional het doet.

20 jaar ervaring leer je niet in een paar dagen, dus hopen we een passie op te wekken zodat je de geleerde technieken blijft herhalen en verfijnen. Heb je vragen na de WORKSHOP, dan kun je altijd een beroep op ons doen!

De WORKSHOPS zijn inclusief de benodigde materialen. Heb je zelf je favoriete tooltjes / gereedschappen, neem die dan vooral mee. Misschien zit er wel iets tussen dat we nog niet kennen!

De duur van de WORKSHOPS is doorgaans van 9:30 tot 17:30 met een lunch break van 45 minuten. Het atelier bevindt zich aan de Kruitmolen 23-A, te Amstelveen.

Naast de ‘HANDS-ON’ WORKSHOPS van UNREAL, organiseren we dit jaar ook een aantal DEMONSTRATIE WORKSHOPS. Hierbij krijg je de nodige theorie, uitleg en demonstraties. In de demo’s wordt gebruik gemaakt van de nieuwe lijn UNREAL PRODUCTEN die los verkrijgbaar zijn, zodat je er later zelf mee aan de slag kunt gaan.

Het minimum en het maximum aantal deelnemers verschilt per workshop.       Één op één WORKSHOPS zijn op aanvraag.

Na aanmelding bij één of meerdere van onze workshops, nemen we even contact met je op.

Graag tot ziens bij de volgende UNREAL WORKSHOP!

registratiebalie
 registratiebalie