KWeC staat voor Kwalitatieve Workshops en Cursussen en bestaat sinds 2002. Kwaliteit in na- en bijscholing staat bij ons nog steeds op de eerste plaats. Dit houdt in, dat er niet alleen theoretisch onderwezen wordt, maar ook praktisch, zodat iedere deelnemer na het volgen van één van onze workshops of cursussen direct aan de slag kan in zijn of haar werksituatie. Het feit dat ons aanbod voor zowel het onderwijs als de zorg toegankelijk is, is al vele malen als zeer positief teruggekomen op de evaluatieformulieren.

Door deze denkwijze zijn we inmiddels de specialist in het Noorden van Nederland in het verzorgen van na- en bijscholingscursussen op het gebied van Dyslexie en Dyscalculie. Sinds 2007 werden de cursussen georganiseerd in ons sfeervolle vergadercafé ‘It KWeC-hûs’ in het landelijke Hitzum, niet ver van Franeker en Harlingen (Friesland). Deze cursuslocatie is vanaf 1 juli 2011 het kantoor voor KWeC en Leergoed. Dit kan, omdat we goede cursuslocaties gevonden hebben verdeeld over Nederland. Niet alleen onze ‘eigen’ cursussen, maar ook de cursussen die wij organiseren met gastdocenten geven wij door heel Nederland van Assen tot Vaals op 11 locaties bij Van der Valk Hotels.

Naast dit aanbod verzorgen wij ook maatwerk inzake Dyslexie en zijn wij ook in te huren voor:  advies en/of begeleiding op maat voor uw organisatie. Voor verdere informatie of vragen verwijzen wij u naar onze contactpagina.

Met vriendelijke groet en wellicht “Oant KWeC”,

namens Carine en  Heinz Manderfeld

www.kwec.nl

evenement organiseren
 evenement organiseren