Workshop Straatfotografie Zwolle

Workshop Straatfotografie Zwolle

Welkom

op de aanmeld-pagina voor de Workshop Straatfotografie Zwolle.

Maak op een inspirerende manier kennis met deze intrigerende tak van fotografie!
 

Straatfotografie is een bijzondere tak van fotografie. Henri Cartier Bresson, een beroemde Franse fotograaf, liep vaak rond met een onderzoekende blik en kon ook langere tijd vanaf een vaste positie fotograferen, wachtend op het juiste moment: "Het plezier zit in de geometrie, als alles klopt en op z'n plaats staat." Het kleinste gegeven kan een geweldig onderwerp zijn.

Een straatfotograaf laat de schoonheid zien van de dagelijkse dingen die om ons heen gebeuren. Mensen die aan het reizen zijn, even met elkaar kletsen op de markt of een ommetje maken met de hond. Het gaat om wat mensen doen, waar ze leven en vooral ook hoe ze leven. Straatfotografie kunt u overal doen waar mensen aanwezig zijn.

Tijdens de workshop straatfotografie, waar de aandacht ligt op het fotograferen met een compacte en lichte systeemcamera, laten wij u zien hoe u op een andere manier om u heen kunt kijken. U leert de details zien die deze bijzondere vorm van fotografie zo ontzettend leuk en interessant maken. Naast een uitleg over de camera en fotografische technieken, gaat de aandacht in deze workshop vooral uit naar hoe u mensen benadert. Hoe kunt u voor iemand opduiken en een foto maken op zo'n manier dat diegene het nog leuk vindt ook? Doe mee met deze superleuke workshop en leer buiten uw eigen comfortzone te fotograferen!

U gaat deze dag in een groep van maximaal 10 mensen op pad met Ruud van der Lubben, een door de wol geverfde professional die al jarenlang ervaring heeft met straatfotografie. Voorbeelden van zijn werk zijn te zien op zijn website.

koppeling met crm en erp
 koppeling met crm en erp