Eugenie TEST

Doelgroep

Grote bestaande organisatie: je bent een gemeente, provincie, ministerie, onderneming, corporatie, stichting of instelling met een bestaan langer dan vijf jaar en bezig of geïnteresseerd in de transformatie naar een social enterprise.

Startup: je bent een organisatie met een maximaal bestaan van vijf jaar en vanaf het begin bezig als social enterprise. Start-ups kunnen gebruik maken van een speciale kortingscode (t.w.v. €250), die je kunt vinden in onze advertentie en/of email. Niet gehad, neem contact op met Mayra Smit: mayra.smit@reedbusiness.nl  

 

CSE Lab

Als deelnemer aan de Social Enterprise Day 2015 is jouw organisatie zeer waarschijnlijk al goed op weg met CSR. Het is dan ook tijd voor de volgende stap. Neem deel aan het aan het CSE LAB en stap van CSR naar Corporate
Social Entrepreneurship (CSE)!

€ 299,00
€ 76,00

Totaal: € 299,00

Exclusief € 62,79 BTW. (€ 361,79 incl. BTW)


Uw gegevens (Hoofdboekergegevens bij een groepsaanmelding*)

*Groepen moeten in één keer worden aangemeld (zie de knop onderaan: "Opslaan en extra persoon toevoegen") en worden op één factuur - op naam van de hoofdboeker - gefactureerd.

Deelnemer contactgegevens

Factuuradres

Het factuuradres kunt u invoeren in een volgend scherm bij uw betaaloverzicht. 


Kies hieronder de sessies die u wilt volgen.


Annuleringsvoorwaarden
Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Annuleert u tot drie weken voor aanvang van het event, dan brengen wij € 25,00 (excl. btw) aan administratiekosten in rekening. Meldt u zich binnen drie weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. Overigens kunt u bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken. Het is niet mogelijk door te schuiven naar een nieuwe data i.v.m. het maximaal aantal deelnemers per congres.