Hoofdsponsor:

 

heer/mevrouw

Het Bossche Energieconvenant (BEC) en de Brabants-Zeeuwse Werkgeversvereniging nodigen u uit voor het Bossche Energiecongres 2015.

Pak de winst

Energie besparen levert voordeel op. Voor uw bedrijf, voor ’s-Hertogenbosch en voor de wereld. Diverse Bossche bedrijven laten zien welke maatregelen zij hebben genomen om duurzaam fit te blijven voor de toekomst. Tip: hou de ochtend na het Bossche Energiecongres een uurtje vrij. Want tijdens het congres krijgt u concrete tips, die u de dag daarna direct uit kunt voeren. Sterker: die u gáát uitvoeren.

 

‘Pak de winst’, is het thema van het Bossche Energiecongres 2015.

 

​Het congres vindt plaats bij Maaspoort Sports & Events. Een sportieve omgeving waar ze ook van energiebeleid topsport maken. Het is de eerste topsportlocatie die volledig is voorzien van LED-verlichting. Binnenkort wordt gebruik gemaakt van bodem- en zonne-energie om het gebouw te verwarmen en van stroom te voorzien. Maaspoort Sports & Events is één van de bedrijven die laat zien hoe je kunt scoren met energiebesparing en zelf energie opwekken.

 

Het volledige programma vindt u hier

 

Het congres wordt gehouden op woensdag 1 juli van 13.00 – 18.00 uur.

Locatie: Maaspoort Sports & Events – Marathonloop 1 – 5235 AA ’s-Hertogenbosch – www.msedb.nl

 

We ontmoeten u graag op 1 juli!

Namens de stuurgroep Bossche Energieconvenant,

de heer L.J.T. (Bert) van der Els,

voorzitter stuurgroep BEC en voorzitter van de Raad van Bestuur van Heijmans N.V.

 

Namens de Brabants-Zeeuwse Werkgeversvereniging,

de heer M. A. P. C. (Marc) Hoedemakers,

voorzitter BZW ‘s-Hertogenbosch, initiatiefnemer en deelnemer BEC en algemeen directeur Hoedemakers Bouw en Ontwikkeling

 

Het Bossche Energieconvenant is een initiatief van de Brabants Zeeuwse Werkgeversvereniging en de gemeente ’s-Hertogenbosch.

 

www.bosscheenergieconvenant.nl

 

badge sticker printing
 badge sticker printing