Workshopserie juni 2015

Workshopserie juni 2015

Welkom

Hartelijk welkom op de evenements-website van de twee workshops in juni.

Hier kunt u allerhande informatie vinden. Verder kunt u zich hier aanmelden voor dit evenement, de uitnodiging of deelnemersinformatie bekijken en route informatie inzien.

Gebruik het menu links voor deze functionaliteiten.

 

Leergang “Financiën van de vereniging en stichting”

In tijden van crisis willen we allemaal inzicht hebben in onze financiën. De  G.A. van Poelje Academie helpt u dit inzicht te krijgen.

Wanneer?

Op maandag 22 juni 2015 van 19.30 tot 22.00 uur bieden we u hiervoor een bijeenkomst aan. We sluiten de avond af zoals gebruikelijk met een informele netwerkborrel.

Voor wie?

De leergang ‘Financiën van de vereniging en stichting’ is bedoeld voor alle bestuurders en vrijwilligers die inzicht willen krijgen in de financiën van de vereniging.

Wat gaan we doen?

Het lezen en becommentariëren van de financiële jaarstukken van uw vereniging of stichting, de begroting, het implementeren van bezuinigingen en de controle op de uitvoering ervan.

  • Hoe gaan we om met deze informatie?
  • Hoe krijgen we deze informatie duidelijk bij iedereen?
  • Hoe leggen we verantwoording af?
  • Hoe leggen we dat vast ook voor de toekomst?

Door wie?

De leergang wordt u aangeboden door de Van Poelje Academie. De docent is

de heer Marcel Kester, partner Ernst & Young en onder andere bestuurslid VNO-NCW Westland-Delfland.
 

Leergang “Werken in Netwerken”

Welke kansen biedt netwerkeconomie? Welke mogelijkheden zijn er om daar gebruik van te maken? De G.A. van Poelje Academie organiseert een avond om vrijwilligers in de praktijk te leren werken in netwerken.

 

Wanneer?

De bijeenkomst wordt gehouden op woensdag 24 juni a.s. van 19.30 – 22.00 uur. We sluiten zoals gebruikelijk de avond af met een informele netwerkborrel.

 

Voor wie?

Voor iedereen die zich bewust wil worden van de mogelijkheden die er zijn om meer voldoening te halen uit het (verenigings)werk of meer te doen met zijn talent.

 

Wat gaan we doen?

In de vorm van een interactieve workshop komen de volgende onderwerpen aan bod:  

  • Waarom werken in netwerken?  
  • Waar ligt ruimte voor vernieuwing?  
  • Hoe benut ik de kansen die er zijn?  
  • Je leert de 80/20-regel toepassen en denken in WIN WIN WIN.  Het resultaat? 80% meer kans op perspectief in je werk, betaald of als vrijwilliger.

 

Door wie?

De leergang wordt aangeboden door G.A. van Poelje Academie. De workshop wordt gegeven door mevrouw Irmgard Bomers. Irmgard Bomers is initiatiefnemer van WIN en schrijver van Een nieuwe weg naar inkomsten en werkplezier en Natuurlijk Werken, over de 10 principes van werken in netwerken. Het WIN Concept is in praktijk ontstaan vanuit haar behoefte om "alles er uit te halen wat er in zit" en werk te doen wat er toe doet. Irmgard is tevens co-auteur van Nieuwe Business Modellen, samen werken aan waardecreatie en het Kantelingsalfabet.

 

Voor beide workshops:

Waar?

ISW Hoogeland aan de Professor Holwerdalaan in Naaldwijk.

En verder?

De  kosten voor deelname aan één bedragen € 25,00. De overige kosten worden gesponsord. Hierbij inbegrepen zijn: 1 avond, lesmateriaal, koffie/thee en borrel. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Liesbeth Brandt (0174-640678).

 

De leergang gaat door bij een minimaal aantal deelnemers van 10. 

Met vriendelijke groeten,

De organisator

virtuele evenementen organiseren
 virtuele evenementen organiseren