Hoe vaak wilt u per dag een glimlach op het gezicht van uw klanten toveren? En hoe realiseert u dat? Het begint met excellent gastheerschap, dat zich vertaalt in gastblijheid onder uw klanten. Een vast ingrediënt dat niet meer weg te denken is. Maar zet u het bewust en effectief in? Weet u hoe u indruk maakt op uw klanten? Het is de eerste indruk die telt.

INSPIREREN EN LEREN

Gastblijheid is van toegevoegde waarde voor elk bedrijf. Ook voor die van u. Tijdens de masterclass ‘Gastblijheid’ brengen we verschillende branches samen. Om elkaar te inspireren en van elkaar te leren. Om gastblijheid binnen uw bedrijf een kwaliteitsboost te geven. Om het ‘wauw effect’ te realiseren!

• excellente gastheerschap voor klantbehoud

• hospitality leiderschap

• tips van gastheerschap experts 

INTERESSANTE SPREKERS

Laat u tijdens de masterclass inspireren door interessante sprekers en trainers. Gastheren vanuit de praktijk zetten u aan het denken en bieden u praktische handvatten en inzichten. Zo kunt u na afloop direct aan de slag om gastvrijheid binnen uw bedrijf naar een nog hoger niveau te tillen om optimale gastblijheid te realiseren. Want gastblijheid is het toverwoord. 

Terugkoppeling BIG FIVE

De vijf belangrijkste tips van de deelnemers van de masteclass zullen we met namen van de deelnemers publiceren op de site om zo nog meer verbinding te leggen.

Investering

De investering voor deze masterclass hebben we proberen laag te houden. Het reguliere tarief is € 195,- en voor leden van de Bovag, KHN, Inretail en Gastvrijheidgilde is het tarief €145,-. Speciaal voor de studenten hebben we een tarief van € 60,-. Genoemde bedragen zijn excl btw. 

Wij nodigen u graag uit voor de masterclass ‘Gastblijheid’ op 2 november vanaf 13:30 uur in het Orpheus theater in Apeldoorn.

 

Intervisie

Na de masterclass kunt u zich als deelnemer inschrijven voor een intervisiegroep om verdere verdieping te bespreken. Deze intervisiegroepen komen na de masterclass in groepjes van maximaal 10 personen bij elkaar. Dit zal plaatvinden in januari 2016. Kosten zijn € 150,- per persoon incl. maaltijd.

 

 

 

 

 

avg en evenementen
 avg en evenementen