Welkom

Op donderdag 5 november organiseert Viadicte met steun van de Bossche en Limburgse dekens een congres over KEI en digitalisering voor advocaten, juristen en ICT-medewerkers bij advocatenkantoren. Meld u aan!

Tijdens dit congres krijgt u niet alleen informatie over de stand van zaken met betrekking tot KEI, maar hoort u ook van verschillende sprekers zonder commerciele boodschap over de kansen en bedreigingen van digitalisering, als ook open source software en het werken met digitale dossiers. Iedere spreker geeft u iets praktisch mee waar u mee aan de slag kunt! Bekijk het programma voor meer details.

Het eerste deel van de dag bestaat uit 3 plenaire sessies, zowel over kwaliteit als digitalisering als innovatie. Tijdens het middagdeel worden in deelsessies 5 onderwerpen besproken waarvan u er 3 kunt kiezen. Het congres wordt plenair afgesloten met een interessante lezing van mr. Orie, rechter bij het Joegoslaviëtribunaal, over de volledig digitale werkwijze van het tribunaal. 

Op basis van alle opgedane kennis kunt u een keuze kunt maken voor uw digitale toekomst! Om u hierbij te helpen krijgt u van iedere spreker een praktisch hulpmiddel mee. U zult uw inzichten en werkwijzen via 'Voxvote'  of in de wandelgangen kunnen vergelijken met die van collega's. 

Voor dit congres kunt u 5 punten aanvragen bij de NOvA.

De kosten voor dit congres bedragen € 295,- per deelnemer. Boekt u voor 1 oktober, dan mag u gebruik maken van de vroegboekkorting en betaalt u slechts € 245,-). Wanneer meerdere medewerkers van 1 kantoor worden aangemeld, krijgt u een korting.  Inbegrepen bij deze prijs zit gratis vermelding op www.advocatenkeuze.nl voor heel 2016. 

Viadicte keurmerkhouders betalen slechts € 145,- per deelnemer.

Wij begroeten u graag op 5 november!

Met vriendelijke groeten,

 

Guido Schakenraad & Ingrid von Burg

Stichting Viadicte

registratiesysteem
 registratiesysteem