PAKTIJKGERICHTE WORKSHOP AVONDFOTOGRAFIE

Waarom raken mijn foto’s zo snel bewogen? Waarom zijn ze soms te licht, soms te donker of helemaal niet scherp? Ligt het aan mij of de camera? Deze workshop avond-fotografie is bedoeld voor mensen die naast de creatieve kant ook graag technisch goede foto’s willen maken. Tijdens deze workshop krijgt u van Michiel Buijse allerhande tips om uw foto’s te verbeteren.

 WAT GAAN WE DOEN

  • Fotograferen op de M-stand
  • Het scherpstellen van je onderwerp
  • Het effect van lange sluitertijden
  • Compositie bepalen
  • Technieken voor het optimale resultaat 

WAT HEEFT U NODIG

Voor deze workshop avond-fotografie dien je in het bezit te zijn van een spiegelreflexcamera of systeemcamera waarbij je de sluitertijd en het diafragma handmatig kunt instellen. Daarnaast heb je ook een stevig statief nodig. Een draadontspanner of afstandsbediening is zeker aan te raden. De flitser gaan we niet gebruiken deze avond.

Onder het genot van een welkomstdrankje legt Michiel u de beginselen van avondfotografie uit. Alle belangrijke camera instellingen worden uitgelegd en u krijgt de tijd om deze ook op uw eigen camera in te stellen. Doordat we dit gezamenlijk van te voren doen, heeft u meer tijd over om op de verschillende locaties uw foto's te maken. 

VERZAMELEN

We verzamelen om 20:00 uur bij Het Konings Huys in Delft. Voor het adres van de locatie klikt u op het kopje "Locatie" aan de linkerkant.

 

event software
 event software