BrandedU special discount Miss Legal

BrandedU special discount Miss Legal

Special Miss Legal discount for BrandedU!

BrandedU is een personal branding programma met als doel de zichtbaarheid van vrouwen in het bedrijfsleven te verbeteren. Wil jij de volgende stap in je loopbaan maken? Een hoger salaris verdienen? Beter leren netwerken? Meer focus op je persoonlijke doelen? Volg dan een van onze personal branding programma’s.
Wij hebben 3 manieren om een personal brand sterker te maken: seminars, online masterclasses en corporate bookings. Daarnaast is er ook beperkt één op één personal coaching mogelijk met BrandedU oprichtster Nancy Poleon.
 
Miss-Legal mag alle onderdelen van programma met een speciale korting aanbieden!
 

Comfortabel Presenteren masterclass 9 november

3 coaches zullen hun jarenlange ervaringen met artiesten delen en hun methodes effectief leren toepassen: Nancy Poleon (oprichter BrandedU), Astrid Rose (Docent presentatievaardigheden Conservatorium van Amsterdam) en Buffi Duberman (Engelse taalcoach en officiële TEDxAmsterdamWomen coach). Doel is vrouwen te leren hun professionele verhaal krachtig te presenteren.

Locatie: Hôtel Droog, Groenburgwal 44, Amsterdam

Tijd: 09.30 - 12.30

25% korting, je betaalt dan €75 i.p.v. €99

 

BrandedU 'building you as a brand' seminar 23 november

"The Path to Successful branding" bestaat uit 2 personal branding seminars ontwikkeld om je te helpen je ambities waar te maken. Ons doel is niet alleen om je te inspireren, maar ook om je de juiste middelen te geven om je zichtbaarheid te vergroten door middel van inspirerende talks, workshops en netwerkmogelijkheden.

Locatie: Hôtel Droog, Groenburgwal 44, Amsterdam

Tijd: 09.30 - 18.30

25+% korting, je betaalt dan €199, i.p.v. €285

 

BrandedU Personal Branding Online masterclasses

Jezelf in 10 online lessen neerzetten als topmerk! Hèt personal branding programma voor ambitieuze vrouwen. Wil jij de go-to person worden binnen jouw industrie, maar heb je hier moeite mee? Dan geven deze online masterclasses jou de tools om direct aan jouw persoonlijke merk te bouwen.

Er zijn 3 pakketten; standaard, VIP en Platinum. Bij de VIP cursus krijg je naast alles uit het standaard pakket ook een speciale fotoshoot en diverse coachingsessies. Het Platinum pakket bevat naast alles uit het Standaard en VIP pakket ook 4 uur intensieve coaching en een interview voor een eigen, unieke video.

10% korting op de standaard cursus, je betaalt dan €886,50 i.p.v. €985*

10% korting op de VIP cursus, je betaalt dan €1786,50 i.p.v. €1985*

10% korting op de Platinum cursus, je betaalt dan €2686,50 i.p.v. €2985*

 

Personal coaching met Nancy Poleon

Neem hiervoor contact op met Nancy Poleon via nancy@brandedpersonalities.com

 

Meld je hier aan:

Totaal: € 0,00

*Periodieke betaling in 10 termijnen mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op via info@brandedu.nl

uitnodiging
 uitnodiging