Uitnodiging officiële opening Multidisciplinair Centrum Kindermishandeling Kennemerland

Woensdag 18 november 2015 is het zover. De officiële opening van het Multidisciplinair Centrum Kindermishandeling Kennemerland. Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix zal het centrum officieel openen. Wij nodigen u van harte uit om bij dit moment aanwezig te zijn.

U wordt ontvangen in het restaurant van het Spaarne Gasthuis. De openingshandeling vindt plaats bij het Multidisciplinair Centrum Kindermishandeling Kennemerland.

Wij ontvangen uw aanmelding graag voor 23 oktober 2015. Het aantal plaatsen is beperkt. 

Aansluitend bent u van harte welkom bij het symposium ‘De aanpak van kindermishandeling, wat werkt’. Voor meer informatie en aanmelden voor dit symposium klikt u op de volgende link: middagsymposium 


Snelle en zorgvuldige hulp bij kindermishandeling onder één dak

Het Multidisciplinair Centrum Kindermishandeling Kennemerland is er voor kinderen en hun gezin die met (een vermoeden van) kindermishandeling te maken hebben. Organisaties uit verschillende sectoren werken in het centrum samen onder één dak, met als doel kindermishandeling snel te stoppen, onderzoek te doen en zorgvuldig adequate hulp te organiseren.

Het is het eerste multidisciplinaire centrum voor de aanpak van kindermishandeling in Nederland, waar op één locatie alle onderzoek plaatsvindt en hulp start.

 

 

check in op events
 check in op events