Evening walk rotterdam 30-10-2015

Evening walk rotterdam 30-10-2015

LEER DE TECHNIEK VAN DE AVONDFOTOGRAFIE

Voor veel fotografen is het een probleem om ’s avonds mooie en goed belichte foto’s te maken. Tijdens deze workshop leert u hoe om te gaan met uw camera en de juiste instellingen. Door zelf aan de slag te gaan onder begeleiding van Jacques Yasemin, zal u voortaan zelf de meest waanzinnige beelden kunnen maken in de avond zonder dat u de groene automatische stand hoeft te gebruiken.

 

DEZE PRAKTIJKGERICHTE WORKSHOP AVONDFOTOGRAFIE

Zal u avondfotografie verbeteren.
U hoeft zichzelf dan ook niet meer de vraag te stellen van waarom zijn mijn foto’s bewogen? En waarom zijn ze niet 100% scherp of waarom zijn ze te licht, of soms te donker. En de vraag van, ligt het nu aan mij of aan mijn camera, worden tijdens deze workshop weggenomen.

De workshop avond-fotografie is bedoeld voor mensen die naast de creatieve fotografie ook graag technisch goed willen fotograferen en op een manier die verklaarbaar is doordat u nu weet en heeft geleerd met wat u doet en instelt. Tijdens deze workshop krijgt u van Jacques Yasemin verschillende tips om uw beelden op de juiste manier te verbeteren.

Tijdens het welkomstdrankje legt Jacques u uit wat de beste instellingen zijn voor uw camera om tot goede resultaten te komen.  In deze workshop zullen een aantal belangrijke onderwerpen aan bod komen, die tijdens het welkomstdrankje worden besproken. Met onder anderen, hoe kan ik het beste scherpstellen? In welk formaat ga ik fotograferen RAW of JPG, welke Witbalans is nodig? welk kleurprofiel ga ik gebruiken SRGB of AdobeRGB?

De kosten voor deze workshop zijn € 57,00 p.p en zal ongeveer drie uur duren met een maximum van 10 deelnemers. Tijdens deze workshop zal er genoeg tijd zijn om individueel en in groepsverband vragen te stellen en te beantwoorden.

BENODIGDHEDEN

Om deel te kunnen nemen aan deze workshop dien je in het bezit te zijn van een spiegelreflexcamera, systeemcamera of compact camera waarbij je de sluitertijd en het diafragma handmatig kunt instellen. Twijfel je of je camera geschikt is? Stuurt u mij dan een bericht via het contactformulier. Daarnaast heb je ook een stevig statief nodig. Heb je geen statief en wil je wel deelnemen? Neem ook dan contact met mij op, want ik heb een beperkt aantal statieven te huur voor tien euro (€ 10,00). Wilt u zelf een mooi en goed degelijk statief aanschaffen voor een mooie prijs neem dan eens kijkje bij het statiefmerk benro een goed statief koopt u éénmalig en daar zult u jarenlang plezier van hebben. Tijdens deze workshop zal ik u ook leren hoe je zonder draadontspanner of afstandsbediening kunt werken, maar heeft u deze wel in uw bezit, dan is het is het zeker aan te raden om deze mee te nemen.

HOE WORD DE WORKSHOP IN TIJD VERDEELD

  1. Verzamelen bij hotel New York om 19:00 uur
  2.  Welkomstdrank op rekening van Panovi.nl (koffie,thee of een glaasje fris)
  3. Uitleg.
  4. Twee uur actieve fotografie rondom hotel New York.
  5. Na de workshop een korte nabespreking met eventueel een drankje voor eigen rekening. Einde 22:00 uur
  6. Gebruik het menu links voor deze functionaliteiten.

Met vriendelijke groeten,

Jacques Yasemin

registratiesysteem
 registratiesysteem