23 januari 2016

09:30 - 10:00

ONTVANGST / WELKOM
U heeft hier rustig de tijd om binnen te komen, een drankje te drinken, rond te kijken op de prachtige locatie van Fitland XL, Mill en een plekje te zoeken in de zaal.

10:00 - 12:30

DEEL 1: ADEMHALING, CONCENTRATIE & MINDSET
De workshop gaat van start met een korte introductie, gevolgd door de befaamde ademhalingstechniek. Adem en verbaas uzelf over de mogelijkheden van uw eigen ademhaling! Vervolgens komen een aantal concentratie en mindset oefeningen aan bod. De trainers vertellen tijdens de workshop over de wetenschap en fysiologie achter de methode en wat dit voor u in het dagelijks leven kan betekenen.

12:30 - 13:30

PAUZE & LUXE LUNCH
Nadat de diepte van lichaam en geest is verkend, nadat door middel van de ademhaling het autonome zenuwstelsel en immuunsysteem zijn geraakt, is het tijd voor een pauze en welverdiende heerlijke lunch.

13:30 - 15:00

DEEL 2: KOUDE
Als de buikjes weer gevuld zijn en iedereen even heeft kunnen bekomen van het ochtendavontuur is het tijd om de ademhaling, concentratie en beheersing toe te passen tijdens de uitdaging van extreme koude; De ijsdoop tot echte IceMen en IceWomen! Een prachtige ontmoeting met externe kou en de eigen interne kracht! Schud de oersystemen wakker en ervaar de oerkracht in jezelf. Na deze kennismaking is de kou niet langer je vijand maar je nieuwe, warme vriend!

15:00 -

AFSLUITING & TOEGANG TOT DE WELLNESSBOOT

formulier voor congres
 formulier voor congres