10 jaar geleden kregen we van Kaj & Simone een fantastische BBQ als huwelijksgeschenk. Deze is al vele mooie zomeravonden gebruikt. Afgelopen jaar nam het gebruik echter serieuze vormen aan, nadat Marcel de cursus Weber Grillacademy deed. Met als resultaat twee BBQ kerstdiners.

Onze huidige BBQ wlllen we nu graag naar het dakterras verplaatsen en voor op het balkon een nieuwe kopen, waarmee we het BBQ-en naar een volgend niveau tillen. Als kado vragen we daarom geld als bijdrage voor deze BBQ. Natuurlijk gaan jullie hier allemaal zelf ook profijt van hebben als je bij ons op bezoek komt!

... en ons vaste goede doel: SOS Kinderdorpen

Het geld dat overblijft, zullen wij doneren aan SOS Kinderdorpen. Wij steunen deze stichting al elf jaar, hebben dorpen bezocht in Nepal, Sri Lanka en Namibie en adopteren financieel twee SOS-kinderen.

SOS Kinderdorpen zorgt dat weeskinderen krijgen wat zij het hardste nodig hebben: een familie. In de dorpen is veiligheid, gezondheid, onderwijs en vooral een liefdevolle opvoeding. De onvoorwaardelijke inzet van de SOS-moeders en het respect voor de lokale cultuur blijven indruk op ons maken. Hierdoor kunnen de kinderen als ze volwassen zijn een goede plek in de maatschappij vinden. Ons eerste kindje is alweer volwassen en werkt als automonteur.

 

 

inschrijvingen evenement
 inschrijvingen evenement