Twiskehaven is goed bereikbaar per auto. De parkeerplaats is naast de locatie. Om met de auto in Het Twiske te komen, moet je bij de slagbomen een kaartje trekken. Wij zorgen voor een uitrijkaart. Hierna volg je de borden "haven".

In Twiskehaven kun je onder de overkapping lekker eten, drinken, zitten, bijpraten en genieten van het uitzicht over het meer. Jullie zijn allemaal welkom het hele gezin en daarom zorgen we dat er voor ieder wat wils is. Voor de kinderen organiseert Broeks Events een actief programma op het naastgelegen sportveld voor alle leeftijdscategorieen. Zorg voor makkelijke kleren om te kunnen ravotten! Er zijn bootjes en waterfietsen voor degenen die het water op willen (denk aan droge kleren). Vergeet vooral je zwemkleren niet als de weersverwachting goed is. Neem je hengel mee als je van vissen houdt. Voor de kleintjes zijn zwemvesten aanwezig. 

Ook organiseren we voor de liefhebbers een interactieve clinic barbequen. Gegarandeerd zal iedereen wat nieuws opsteken, terwijl we de geuren van geroosterd vlees opsnuiven. Het resultaat gaan we heerlijk samen opeten.

Na het Italiaanse diner zorgt DJ Good2BeBack dat we heerlijk kunnen dansen op goed foute muziek.

Voor degenen die rustig willen zitten, is er de gelegenheid om binnen bij te komen. Op de speelzolder kunnen de kleinsten op kussens liggen als het te laat voor ze wordt. Net als in Italie!

Nog even voor alle zekerheid: we willen absoluut geen stukjes, sketches of speeches.

Kom je van ver en wil je in de buurt overnachten, dan zijn er genoeg overnachtingsmogelijkheden in de buurt. Een hotel via googlemaps of een hippe overnachting via AirBnB: voor ieder wat wils! 

inschrijvingen evenement
 inschrijvingen evenement