Voorbeeld 1 coole kleuren

Voorbeeld 1 coole kleuren

YUPR - Young Urban Professionals Rotterdam 2017
 

Zoals jullie allemaal weten organiseert YUPR elk jaar het grootste, nummer één evenement in heel Nederland voor jonge, hippe en ambitieuze mensen!


Waarom moet jij komen?
Het is het grootste YUP evenement van Nederland met een boordevol, afwisselend programma. Zo zijn er meerdere sprekers die jullie vertellen over hun carrière, showen de grootste en meest innovatieve bedrijven hun nieuwe snufjes en ontmoet je enorm veel andere jongen professionals.

Locatie:
Elk jaar vindt de meeting plaats in de grootste haven- en arbeidersstad van Nederland: Rotterdam. De nummer één stad waar yuppers zich vestigen om hun dromen achterna te jagen. De locatie van het evenement is de ahoy hal.

Aanmelden:
Meld je vroegtijdig aan door het aanmeldformulier in te vullen. dan profiteer je van de vroegboekkorting en kunnen wij ons organisatorisch beter voorbereiden. Dubbel voordeel voor jouw en uitzicht op een fantastische dag.


Gebruik het menu links om door de verschillende pagina's te navigeren en om naar het aanmeldformulier te gaan. We zien je aanmelding tegemoet en hopen op een awesome meeting met heel veel yuppers. 


Het YUPR team

 

PS: Iedereen strak in het pak, dan voelt iedereen zich op zijn gemak

toegangskaartverkoop
 toegangskaartverkoop