Uitnodiging VNO-NCW Midden:
Ledenreis IJsland en New York!


Na interessante reizen naar Shanghai, Brazilië, Rusland, Dubai en India heeft VNO-NCW Midden samen met Rientjes & Partners dit jaar gekozen om een bezoek te brengen aan het indrukwekkende IJsland en de wereldstad New York! Twee zeer interessante bestemmingen in één reis! De ledenreis vindt plaats van 1 tot en met 6 oktober 2016 met als thema "Water en Energie".

Een aantal hoogtepunten van de reis:

  • Zakelijk interessante bedrijfsbezoeken in verschillende sectoren binnen het thema "Water en Energie". Onder andere een interactief bezoek aan Nederlandse ondernemers in New York, Wallstreet en een kennismaking met de geothermische energie in IJsland.
  • Een bezoek aan de Blue Lagoon in IJsland: een natuurlijk zwembad met mineraalrijk - geothermisch water. Na een korte uitleg over het ontstaan van de Blue Lagoon kunt u heerlijk dobberen in dit speciale zwembad!
  • Het maken van de Golden Circle tour met daarin o.a. een bezoek aan het Nationale Park Thingvellir, de beroemde Gullfoss (Gouden waterval) en de bijzondere Geysir.
  • Een tour door Manhattan met stops bij o.a. Ground Zero, Times Square, Empire State Building, Central Park en Statue of Liberty.

Op deze website kunt u het programma in meer detail bekijken en u aanmelden voor deze exclusieve ledenreis naar IJsland en New York. We hopen veel van onze leden te enthousiasmeren, meld u dus zo spoedig mogelijk aan, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en vol = vol

Let op: aanmelden voor deze exclusieve reis is vanaf heden alleen nog mogelijk op basis van beschikbaarheid aangezien alle reserveringen reeds zijn gemaakt. Na uw aanmelding zal Rientjes & Partners u informeren over de mogelijkheden en tarieven! 

Met vriendelijke groet,
VNO-NCW Midden