Vluchtschema


Voor deze reis naar IJsland en New York is gekozen voor vluchten van en naar Amsterdam Schiphol Airport. Uw reis wordt uitgevoerd door Icelandair:

Vlucht 1
Zaterdag 1 oktober 2016
Amsterdam – Reykjavik
Vertrek: 14.00 uur – Aankomst: 15.10 uur

Vlucht 2
Maandag 3 oktober 2016
Reykjavik – New York
Vertrek: 17.00 uur – Aankomst: 19.00 uur

Vlucht 3
Woensdag 5 oktober 2016
New York – Amsterdam
Vertrek: 20.40 uur – Aankomst: 12.40 uur (op 6 oktober 2016)
(1 tussenstop in Reykjavik van 1 uur en 25 minuten)

Schiphol Amsterdam: Parkeren en openbaar vervoer
Indien u van plan bent om met de auto naar Schiphol te reizen, kunt u een parkeerplaats reserveren op P3 (lang parkeren) via www.schiphol.nl/parkeren. Hoe eerder u reserveert, hoe goedkoper u parkeert. Tot 1 dag voor vertrek kunt u de reservering wijzigen of voordelig annuleren. Mocht u met het openbaar vervoer naar Schiphol willen reizen, dan biedt de vertrektijd (14.00 uur) op zaterdag 1 oktober a.s. hier alle ruimte voor. Op donderdag 6 oktober a.s. landen we rond 12.40 uur op Schiphol Airport dus is openbaar vervoer ook een goede keuze. 

IJsland: Keflavik International Airport
Keflavíkurflugvöllur ook bekend als Flugstöð Leifs Eiríkssonar en Keflavík International Airport, is de grootste luchthaven van IJsland. De luchthaven, die naar de ontdekkingsreiziger Leif Eriksson is genoemd, ligt bij de plaats Keflavík, ca. 50 km ten zuidwesten van Reykjavik. Luchthaven Keflavík wordt gebruikt voor internationaal vliegverkeer. Het luchthaventerrein is ongeveer 25 vierkante kilometer groot en omdat het ook door NAVO als deel van een militaire basis werd gebruikt, viel het geheel binnen een militair gebied.


New York: John F. Kennedy International Airport
John F. Kennedy International Airport of kortweg JFK Airport vroeger Idlewild Airport en New York International Airport geheten, is de belangrijkste internationale luchthaven in de stad New York in de Verenigde Staten. JFK Airport wordt beheerd door de Port Authority of New York and New Jersey, die naast zeehavens ook diverse luchthavens beheert. JFK Airport is het meest bekend als het internationale knooppunt van de stad New York, maar er zijn ook een aantal binnenlands vluchten, vooral naar de westkust van de Verenigde Staten.