Hét Verpleeghuis Congres 2016

Hét Verpleeghuis Congres 2016

Ik schrijf mij in voor Hét Verpleeghuis Congres op 13 oktober 2016

*Groepen moeten in één keer worden aangemeld en worden op één factuur -op naam van hoofdboeker- gefactureerd.

Vul het eerste aanmeldformulier in voor de hoofdboeker (de manager). Druk vervolgens op knop onderaan 'opslaan en extra persoon toevoegen' en vul vervolgens het formulier in voor de eerste verpleegkundige/verzorgende. Nogmaals 'opslaan en extra persoon toevoegen' en vul een derde formulier in voor de laatste aanmelding.

** Acceptatie onder voorbehoud
Uw aanmelding wordt beoordeeld door de organisatie. Wanneer u niet behoort tot de primaire doelgroep (zie website), behouden wij ons het recht om contact met u op te nemen om uw aanmelding te bespreken. Dit is ook van toepassing op eventuele plaatsvervangers. 

€ 229,00

Totaal: € 229,00

Exclusief € 48,09 BTW. (€ 277,09 incl. BTW)

Uw gegevens
* Gegevens hoofdboeker bij een groepsaanmelding

Deelnemer contactgegevens

Factuuradres

Het factuuradres kunt u invoeren in een volgend scherm bij uw betaaloverzicht. 


Punten kunnen alleen worden toegekend als u:

  • geregistreerd staat bij het V&V.
  • én als uw portfolio in het Kwaliteitsregister V&V bijgewerkt is na september 2012.
    Om na te gaan of u geregistreerd staat in het Kwaliteitsregister V&V of het Register Zorgprofessionals, dan kunt u naar www.kwaliteitsregistervenv.nl en daar in het linker menu op ‘raadplegen’ klikken.
    Voor meer informatie, neem contact op met V&VN: registers@venvn.nl, of bel (030) 291 90 50.

De punten worden binnen 6 weken na afloop van het congres verwerkt en bijgeschreven in het register, indien u het relatienummer heeft ingevuld op dit inschrijfformulier.


Annuleringsvoorwaarden
Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Annuleert u tot twee weken voor aanvang van het event, dan brengen wij € 50,00 (incl. btw) aan administratiekosten in rekening. Meldt u zich binnen twee weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. Overigens kunt u bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken. 

Acceptatie onder voorbehoud
Uw aanmelding wordt beoordeeld door de organisatie. Wanneer u niet behoort tot de primaire doelgroep, behouden wij ons het recht om contact met u op te nemen om uw aanmelding te bespreken. Dit is ook van toepassing op eventuele plaatsvervangers. 

Springer Media B.V., waarvan Bohn Stafleu van Loghum onderdeel is, verwerkt uw persoonsgegevens. Voor meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens, klik hier. U kunt informatie ontvangen over producten en diensten van Springer Media B.V.. Als u geen prijs stelt op informatie of aanbiedingen per mail of per post, kunt u dit doorgeven aan Springer Media B.V., t.a.v. afd Klantenservice Events, Postbus 246, 3990 GA Houten, of aangeven bij events@bsl.nl.

 

ontvangstbalie
 ontvangstbalie