Het wijkteam onder de loep

Het wijkteam onder de loep

Ik meld me graag aan voor het congres Het wijkteam onder de loep op 2 november 2016

** Acceptatie onder voorbehoud
Uw aanmelding wordt beoordeeld door de organisatie. Wanneer u niet behoort tot de primaire doelgroep (zie website), behouden wij ons het recht om contact met u op te nemen om uw aanmelding te bespreken. Dit is ook van toepassing op eventuele plaatsvervangers. 

€ 229,00

Totaal: € 229,00

Exclusief € 48,09 BTW. (€ 277,09 incl. BTW)

Deelnemer contactgegevens (Gegevens hoofdboeker bij een groepsaanmelding*)

*Groepen moeten in één keer worden aangemeld  en worden op één factuur - op naam van de hoofdboeker - gefactureerd.

(zie de knop onderaan: "Opslaan en extra persoon toevoegen")

Factuuradres

Het factuuradres kunt u invoeren in een volgend scherm bij uw betaaloverzicht. 


Keuze verdiepingssessie 'Hoe werkt het wijkteam?' (13.45 uur)
Klik hier voor het programma

Punten kunnen alleen worden toegekend als u:

De punten worden binnen 6 weken na afloop van het congres verwerkt en bijgeschreven in het register, indien u het relatienummer heeft ingevuld op dit inschrijfformulier.

Annuleringsvoorwaarden
Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Annuleert u tot twee weken voor aanvang van het event, dan brengen wij € 50,00 (incl. btw) aan administratiekosten in rekening. Meldt u zich binnen twee weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. Overigens kunt u bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken. 

Acceptatie onder voorbehoud
Uw aanmelding wordt beoordeeld door de organisatie. Wanneer u niet behoort tot de primaire doelgroep, behouden wij ons het recht om contact met u op te nemen om uw aanmelding te bespreken. Dit is ook van toepassing op eventuele plaatsvervangers. 

Springer Media B.V., waarvan Bohn Stafleu van Loghum onderdeel is, verwerkt uw persoonsgegevens. Voor meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens, klik hier. U kunt informatie ontvangen over producten en diensten van Springer Media B.V.. Als u geen prijs stelt op informatie of aanbiedingen per mail of per post, kunt u dit doorgeven aan Springer Media B.V., t.a.v. afd Klantenservice Events, Postbus 246, 3990 GA Houten, of aangeven bij events@bsl.nl.

 

congres organiseren
 congres organiseren