StartupDelta - InnovationQuarter Jaarevent 2016

StartupDelta - InnovationQuarter Jaarevent 2016

Welkom


In anderhalf jaar StartupDelta hebben we ongekend veel bereikt met partners uit het startup ecosysteem, in Nederland en ver daarbuiten.

Nederland bevindt zich in de Champions league van startup ecosystemen en als 5e snelste groeier in de wereld koersen we strak vooruit. Zowel bij het kabinet als bij de overheid staan startups hoog op de agenda.

In de top van het bedrijfsleven is iedereen bewust van de kansen die samenwerking met startups biedt. Bij de incubators en accellerators heerst een "fighting spirit" en in Nederland begint de startup mindset aan terrein te winnen.


Innovatie & interactie
Maandag 20 juni a.s. is het Jaarevent van InnovationQuarter, dat draait om innovatie en persoonlijke ontmoetingen. Letterlijk én figuurlijk. Op het draaiende podium van de musical Soldaat van Oranje presenteren zij u een aantal innovatieve ondernemers, verrassende initiatieven en inspirerende sprekers.

Op 20 juni zal Neelie Kroes als keynote speaker tijdens het Jaarevent van InnovationQuarter onze successen vieren en een blik werpen op de toekomst. Kom je ook? En er is volop gelegenheid om te netwerken en innovaties van dichtbij te bekijken.

Datum
Maandag 20 juni 2016

Programma #IQjaarevent
15.30 uur Ontvangst
16.00 uur Programma met aansluitend innovatieborrel
19.00 uur Einde programma

Locatie
TheaterHangaar / Bij voormalig vliegveld Valkenburg
1e Mientlaan/Wassenaarseweg 75, 2223 LA  Katwijk


Vervoer
De locatie is goed te bereiken met de auto en het OV. Vanaf Leiden CS kunt u gratis gebruik maken van een pendelservice. Als u hiervan gebruik wilt maken, vermeld u dit bij aanmelding.

Het belooft een InnovationQuarter Jaarevent vol verrassingen te worden. Nieuwsgierig naar wat u kunt verwachten? Neem een kijkje op onze Flickr-pagina voor een indruk van het Jaarevent 2015 of bekijk de onderstaande eventvideo met de highlights.

 

 

Wij kijken uit naar uw komst. Graag tot 20 juni!

Met vriendelijke groet,
mede namens Team InnovationQuarter
StartUpDelta