Gouverneur Martje van der Brug 


WELKOM!  Graag nodig ik je uit mee te doen aan de Districtsconferentie D1600, op zaterdag 21 mei 2016 in Den Haag aan het Lange Voorhout.

 

Het thema van de conferentie is: “SURPRISE: Laat je verrassen door nieuwe generaties”, geïnspireerd door het internationale Rotary Jaarthema “Be a Gift to the World”.

In de ochtend: korte, krachtige bijdragen van inspirerende, jonge sprekers. Met Gert Jan van de Ende als prikkelende dagvoorzitter die gelegenheid gaat geven voor veel interactie. En met muzikale omlijsting van het Viotta Jeugdorkest.

En in de middag maar liefst drie verschillende programma's.

Je kunt een bezoek brengen aan de Raad van State, een bijzondere stadswandeling maken of een rondleiding krijgen door het Mauritshuis.

Of doe mee aan een battle: de sprekers van de ochtend gaan jou enthousiast maken voor hun workshop in de middag. Tijdens de lunch kies je definitief voor je favoriete workshop, waar het kan gecombineerd met een wandeling langs de Beeldenexpositie op het Lange Voorhout.

Mijn tip: geef je op voor het middagprogramma van RYLA: een unieke kans om mee te helpen aan de loopbaanontwikkeling van jonge mensen. En daar krijg je een boeiende, interessante middag voor terug!

Bent je korter dan twee jaar lid van Rotary? De ledencommissie biedt je de kans om tijdens de lunch kennis te maken met Nieuwe Rotarians van andere clubs.

Er is dus genoeg om je te laten verrassen, en dan heb ik het nog niet gehad over de borrel en de muzikale afsluiting bij Pulchri.

Klik hier en je bent in het aanmeld-formulier waar je via een menu je keuzes kunt maken en je kunt opgeven voor deelname aan deze bijzondere en inspirerende dag.

 

Tot ziens in Den Haag op 21 mei!

 


 

 


 

 


 

 

 

 

deelnemersregistratie
 deelnemersregistratie