Welkom


Hartelijk welkom op de aanmeldwebsite van de finale van de Rabobank/ACE Summerschool Ondernemerschap op 8 juli 2016.

Tijdens de aankomende editie van de Summerschool Ondernemerschap kunnen 25 studenten in een week tijd hun ondernemersambities naar een hoger niveau tillen. Elk jaar wordt een winnaar gekozen, die extra begeleiding krijgt met het opzetten van zijn/haar onderneming.

Op vrijdag 8 juli van 14:30 tot 16:30 uur is de grote finale van de Summerschool  Ondernemerschap; vijf genomineerde deelnemers zullen hun ondernemersplan pitchen voor een deskundige jury. Aansluitend vindt de netwerkborrel plaats.

De finale van de Summerschool Ondernemerschap vindt dit jaar plaats bij de Koninklijke Industrieele Groote Club op de Dam. Wilt u graag de Summerschool Ondernemerschap finale bijwonen? Meld u dan aan via dit formulier.

Meer informatie over de Rabobank/ACE Summerschool 2016 kunt u hier vinden.

 

Met vriendelijke groeten,

Rabobank Amsterdam &
Amsterdam Center for Entrepreneurship

De Summerschool Ondernemerschap is een initiatief van het Amsterdam Center for Entrepreneurship in samenwerking met Rabobank Amsterdam.

 

“Tijdens en na de Summerschool heb ik ervaren hoe belangrijk een relevant netwerk is. Dankzij de Summerschool ben ik in contact gekomen met professionals die mij wilden adviseren en coachen bij het opzetten van mijn onderneming.” – Linda van Dongen, oud-deelneemster Summerschool Ondernemerschap.
 

vooraankondiging
 vooraankondiging