Uitnodiging OVAP Congresreis: 16 - 20 mei 2017


Beste bezoeker, 

Met veel genoegen nodigen wij u uit voor de OVAP Congresreis van 16-20 mei 2017 naar het ‘Warsaw Orthodontic Congress®’ in Polen. Dit succesvolle congres vindt in 2017 voor de derde keer plaats en wordt gekenmerkt door zeer interessante en veelgevraagde internationale sprekers. Daarnaast geven we u ook graag de mogelijkheid om uw partner of een andere reisgenoot mee te nemen!  

De locatie van het congres is het prachtige 4-sterren hotel Hilton Warsaw, midden in het financiële district van Warschau. Het hotel bevindt zich op loopafstand van winkels, musea en in een levendige buurt met restaurants en uitgaansgelegenheden. Wij hebben een gevarieerd programma voor u samengesteld zodat u naast het congres ook kennis maakt met de prachtige hoofdstad van Polen! Het arrangement is inclusief retourvlucht, transfers, hotel en restaurants. 

Het aantal deelnemers aan deze exclusieve OVAP Congresreis is beperkt. Uw deelname wordt op basis van volgorde bij binnenkomst van uw registratie bevestigd, let op: vol = volOVAP leden profiteren van een flinke korting

Wij ontmoeten u graag op deze OVAP Congresreis naar het ‘Warsaw Orthodontic Congress®’ in Warschau!  

Vriendelijke groeten,
Namens het OVAP Bestuur

Peter Lamark
Voorzitter