Ontdek & Ontmoet, 'Psychotherapeut in ontwikkeling'

Ontdek & Ontmoet, 'Psychotherapeut in ontwikkeling'

Uitnodiging Ontdek & Ontmoet

Psychotherapeut in ontwikkeling

Vrijdag 23 september 2016 van 16.00 tot 19.30 uur

Ontdek & Ontmoet is een minicongres van Jong NVP om met elkaar in contact te komen en te debatteren over onderwerpen die op dit moment voor (jonge) psychotherapeuten belangrijk zijn.

SPREKERS

Dr. Nel Draijer, voorzitter NVP

De politieke ontwikkelingen staan niet stil in ons vak. De NVP komt op voor de positie van de psychotherapeut. Nel Draijer maakt de stand van zaken op rondom de huidige ontwikkelingen en vertelt hoe de NVP haar inbreng heeft in de route naar artikel 14.

Drs. Kirsten Hauber, bestuurslid NVP

Hoe houdt de psychotherapie stand anno 2016? Waar liggen uitdagingen voor aankomende psychotherapeuten? Kirsten Hauber bespreekt ontwikkelingen, zoals het Kwaliteitsregister Psychotherapie en de Generieke module psychotherapie. Kwaliteit van de psychotherapie is een speerpunt van de NVP. De NVP heeft hierin de afgelopen jaren flink geïnvesteerd als tegenwicht tegen de verschraling van de zorg.

Programma 23 september

16.00 Welkom met koffie en thee!

16.30 – 17.30 Dr. Nel Draijer

17.30 – 17.45 Pauze

17.45 – 18.45 Drs. Kirsten Hauber

18.45 - 19.30 Borrel

Locatie: Vergadercentrum La Vie, Lange Viestraat 351

(navigatie: Rozenstraat 1), 3511 BK Utrecht

Route: www.lavieutrecht.nl/la-vieutrecht/bereikbaarheid

Kosten: - Gratis voor Jong NVP-leden

             - 15 euro voor niet-leden

 

Over Jong NVP

Jong NVP is een platform voor opleidelingen psychotherapie en voor psychotherapeuten die minder dan 5 jaar geleden zijn afgestudeerd. Ontdek & Ontmoet is ons jaarlijks minicongres.

Over de NVP

De Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie is sinds 1930 de beroepsvereniging voor alle BIG-geregistreerde psychotherapeuten. De NVP stimuleert kwaliteitsverbetering van haar leden en bevordert het gebruik van wetenschappelijke kennis.

De NVP maakt zich sterk voor opleiding, erkenning, registratie en toezicht.

Hoe word ik lid?

Als psychotherapeut in opleiding word je voor maar € 125,- per jaar lid van de NVP. Je kunt je dan kosteloos aanmelden voor de afdeling Jong NVP en profiteert van alle voordelen van het lidmaatschap! Zo ontvang je onder meer 6x per jaar het online Tijdschrift voor Psychotherapie. Meer weten? Kijk voor meer informatie of lid worden op www.psychotherapie.nl

Deelname aan Ontdek & Ontmoet is gratis (inclusief borrelarrangement) voor leden van Jong NVP. Niet-leden betalen € 15,- (inclusief borrelarrangement).

Ga voor aanmelden naar het aanmeldformulier.

 

event deelnemersregistratie
 event deelnemersregistratie