Toekomst Festival 2016 Beyond Borders

Toekomst Festival 2016 Beyond Borders

Welkom

Van harte welkom op de aanmeld-website van Toekomst Festival 2016 van Beyond Borders.

Hier kunt u allerhande informatie vinden over Toekomst Festival 2016 Beyond Borders. Verder kunt u zich hier aanmelden voor dit evenement, de uitnodiging of deelnemersinformatie bekijken en routeinformatie inzien.

Gebruik het menu links voor deze functionaliteiten.

 

Toekomst Festival

Het Toekomst Festival is het grootste event voor AMV's. Het programma zal bestaan uit diverse workshops en natuurlijk leuke entertainment. Het is een feest om de nieuwe toekomst in Nederland te vieren.

We adviseren deelnemers om zich zoveel mogelijk via je begeleider te laten registreren. Het is heel erg belangrijk om de gegevens zo compleet mogelijk in te vullen.

Media

Weet wel dat er op het Toekomst Festival gefilmd en gefotografeerd zal worden. Mocht  je expliciet niet op de foto of film willen, geef dat dan aan de media specialisten door. Ze zullen zoveel mogelijk zorgen dat je niet in beeld komt.

 

Veiligheid

Het is voor bezoekers en medewerkers belangrijk dat we er een leuk feest van maken. Dus wees voorzichtig en zorgvuldig. Informeer je Nidos Voogd en COA begeleider dat je naar dit festival gaat. zorg dat je telefoon is opgeladen en geeft je persoonlijke gegevens door aan de organisatie. Indien je andere plannen hebt na het festival, geef dit dan specifiek door aan je begeleider en voogd.

 

Met vriendelijke groeten,

Stichting Beyond Borders

 

congresregistratie
 congresregistratie