Inspiratiedagen Lerarenopleidingen vo/bve

Laat je inspireren op 12 en 13 oktober 
Altijd al meer willen weten over Hersenwerk, Hoogbegaafdheid en/of Mentale veerkracht voor het leraarschap? Op 12 en 13 oktober vinden de Inspiratiedagen 2016 plaats. Ieder jaar organiseert het IvL, in de roostervrije week, de verplichte Inspiratiedagen voor alle 1e en 2e jaars studenten van de Lero. Deze week is er om inspiratie op te doen buiten je normale lesweek om. Je volgt twee voor jou interessante workshops.
 
Docenten van de hogeschool en uit het werkveld zijn uitgenodigd om je te inspireren en enthousiasmeren over diverse onderwijsgerelateerde onderwerpen. De workshops staan dit jaar in het teken van diversiteit, werken aan jezelf en oriëntatie op het leraarschap. Schrijf je snel in, want voor elke workshop is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. 

Let op, mocht het niet duidelijk zijn: deze week is een onderdeel van het normale lesprogramma, je bent als voltijd student verplicht deel te nemen aan de inspiratiedagen. Je aanwezigheid wordt dan ook genoteerd. Deeltijders zijn niet verplicht, omdat ze moeten werken, maar zijn wel welkom om workshops te volgen. OidS'ers lopen waarschijnlijk stage op deze 2 dagen. Wil je als OidS'er wel graag komen, overleg dan even met je stageschool.
Mocht je met de opleiding op excursie zijn, dan hoef je niet deel te nemen aan de inspiratiedagen.
 
Tot 12 en 13 oktober!
 
Met vriendelijke groeten,
 
Team organisatie inspiratiedagen
Instituut voor Lerarenopleidingen
Hogeschool Rotterdam
ivl-communicatie@hr.nl