Studiekeuzecheck opleiding Communicatie
 

Leuk dat je je hebt aangemeld voor de opleiding Communicatie bij Hogeschool Rotterdam!

Voordat je kunt starten met de opleiding leren we je graag beter kennen, dat doen we door middel van een Studiekeuzecheck (SKC). De SKC is een verplicht onderdeel van de aanmeldingsprocedure. Het doel van de SKC is om te zien of je een juist beeld hebt van de opleiding en of deze goed bij je past. 

Na afloop van het gesprek ontvang je schriftelijk jouw studiekeuzeadvies. Heb je je vóór 1 mei 2018 ingeschreven, dan is dit een vrijblijvend advies. Indien je je ná 1 mei 2018 hebt ingeschreven ontvang je een bindend advies.

De SKC voor de opleiding Communicatie bestaat uit de volgende onderdelen:

  1. SKC-opdracht 
    Schrijf een persoonlijke blog: Thuis bereid je je voor op de Studiekeuzecheck door een blog te schrijven met als onderwerp: hoe pas jij bij de opleiding Communicatie. Neem deze geprint mee naar je SKC gesprek. 
  2. SKC-gesprek
    Een docent gaat met je in gesprek over jouw beeld van en motivatie voor de opleiding. Tevens is er gelegenheid om vragen te stellen over de opleiding. 

Na inschrijving ontvang je per e-mail een bevestiging van de door jou ingeplande datum en tijd. Neem je uitgewerkte SKC-opdracht geprint mee naar het gesprek. 

Wanneer je in het bezit bent van een LOB-cv (Loopbaanoriëntatie en - begeleiding) neem deze dan ook mee naar het SKC-gesprek. Dit geldt voor middelbare scholieren uit (de omgeving van) Rotterdam.

Tot uiterlijk twee werkdagen voor de door jou gekozen datum kun je de datum/tijd wijzigen of kun je je afmelden voor het gesprek via de link die je ontvangt in de bevestigingsmail.

Hartelijke groet, 

Team Studiekeuzecheck

 

PS. Heb je besloten niet te starten met de opleiding Communicatie, laat ons dat weten door je af te melden via deze website.