Turbo Tour voor Nationale Politie

Turbo Tour voor Nationale Politie

Welkom in Rotterdam!

Turbo Tour voor Nationale Politie: in 2 uur er écht geweest!
Met exclusief bezoek uitzichtverdieping hoog in icoon De Rotterdam.
 

Deze geweldig afwisselende en interessante Turbo Tour is speciaal ontwikkeld voor de Nationale Politie. In korte tijd Rotterdam zien én beleven, dat is de gedachte!

We beginnen daarom met een exclusief bezoek aan De Rotterdam, de eyecatcher in de Rotterdamse skyline. Het is een unieke belevenis om hier op meer dan 100 meter hoogte over de stad te kijken, van de Kuip tot Den Haag.

Vervolgens vertrekt u met de metro, onder begeleiding van de gids, naar het spectaculaire Rotterdam Centraal. Tijdens de route die volgt wandelen we langs bijzondere plekken en verborgen pareltjes die de ontwikkeling van de stad illustreren, van 1300 tot nu. Het recent opgeleverde Kruisplein met de vernieuwde Pauluskerk (bekend om de daklozenopvang), het Schouwburgplein, de Lijnbaan en het statige stadhuis aan de Coolsingel. Natuurlijk brengen we een bezoek aan de Binnenrotte met de Laurenskerk en het foodwalhalla Markthal. In de Markthal vertelt de gids over dit iconische ontwerp en wordt u verwend met een 'Meet&Taste' bij een van de ondernemers op de marktvloer.

De Turbo Tour eindigt bij Heilige Boontjes aan het Eendrachtsplein met een heerlijke kop verse koffie. Heilige Rotterdamse Boontjes Koffie biedt kwetsbare jongeren een leerwerktraject aan en leidt hen op tot koffiebrander, barista en distributeur. 

Al met al een afwisselend, informatief en verrassend bezoek aan Rotterdam in slechts twee uur tijd! LET OP! Beschikbaar tot 12 april!
Hier kunt u zich registreren/aanmelden voor deze unieke stadswandeling.
 

 

online ticketverkoop voor zakelijke
 online ticketverkoop voor zakelijke