Hét Afdelings- en Medisch Secretaressecongres

Hét Afdelings- en Medisch Secretaressecongres

Ik schrijf mij in voor

Hét Afdelings- en Medisch Secretaressecongres 

20 april 2017 | NBC Nieuwegein

Wanneer u een groep van zes deelnemers als groep in één keer tegelijk aanmeldt, is de toegang voor de zesde deelnemer gratis. U moet hiervoor wel de derde optie voor groepsprijs kiezen, alleen dan zal de zesde persoon gratis zichtbaar zijn

Let op: de korting is pas zichtbaar bij het invoeren van de zesde persoon.

Wilt u nog meer personen aanmelden? Rond dan het eerste formulier voor  zes personen af en meld de overige personen in een nieuw formulier aan.
 

**  primaire doelgroep; afdelings- en medisch secretaresses en overige zorgprofessionals.

€ 249,00

Totaal: € 249,00

Exclusief € 52,29 BTW. (€ 301,29 incl. BTW)

Uw gegevens 

Groepen moeten in één keer worden aangemeld  en worden op één factuur gefactureerd.

(zie de knop onderaan: "Opslaan en extra persoon toevoegen")

Deelnemer contactgegevens

Factuuradres

Het factuuradres kunt u invoeren in een volgend scherm bij uw betaaloverzicht. Annuleringsvoorwaarden
Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Annuleert u tot twee weken voor aanvang van het event, dan brengen wij € 50,00 (incl. btw) aan administratiekosten in rekening. Meldt u zich binnen twee weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. Overigens kunt u bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken. 

Portretrecht
Tijdens dit congres kan het zijn dat er foto’s gemaakt worden. Wij willen u wijzen op uw portretrecht. Indien u niet in beeld wilt komen, dan kunt u zich melden bij de registratiebalie op de dag van het congres.

Springer Media B.V., waarvan Bohn Stafleu van Loghum onderdeel is, verwerkt uw persoonsgegevens. Voor meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens, klik hier. U kunt informatie ontvangen over producten en diensten van Springer Media B.V.. Als u geen prijs stelt op informatie of aanbiedingen per mail of per post, kunt u dit doorgeven aan Springer Media B.V., t.a.v. afd Klantenservice Events, Postbus 246, 3990 GA Houten, of aangeven bij aanmelder@bsl.nl .

 

google form voor evenement
 google form voor evenement