Elsevier Live Masterclass Familiebedrijven

Elsevier Live Masterclass Familiebedrijven

Ik schrijf mij in voor de Elsevier Live Masterclass Familiebedrijven - 22 maart 2017

€ 595,00

Totaal: € 595,00

Exclusief € 124,95 BTW. (€ 719,95 incl. BTW)

Contactgegevens

Postadres

Het factuuradres kunt u in het volgende scherm wijzigen.

Bedrijfsgegevens

Dit is een Elsevier / ONE Business B.V. event. U neemt dit event af van Delft Congress Support.

Annuleringsvoorwaarden
Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Annuleert u tot drie weken voor aanvang van het event, dan brengen wij € 75,- (excl. btw) aan administratiekosten in rekening. Meldt u zich binnen drie weken voor aanvang af of bent u afwezig zonder annulering? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. Overigens kunt u bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken. U kunt dit kenbaar maken via aanmeldingen.events@onebusiness.nl

Annuleringsvoorwaarden groepen
Het is niet mogelijk om te annuleren voor losse personen binnen een groepsaanmelding, dit in verband met de reeds toegekende groepskorting. Wel is het mogelijk om voor de persoon die niet kan deelnemen een vervanger te sturen. Plaatsvervangers kunt u doorgeven via aanmeldingen.events@onebusiness.nl

ONE Business B.V. legt uw gegevens vast in het kader van uw deelname aan het event. Uw e-mailadres kan worden gebruikt om u te informeren over producten en diensten van ONE Business B.V. haar kennispartners en de overige sponsoren van het evenement als u dit hieronder heeft aangegeven. Ook als u niets aangeeft, kunt u per e-mail over gelijksoortige producten en diensten van ONE Business B.V. worden geïnformeerd, tenzij u daartegen bezwaar maakt. Uw adresgegevens kunnen daarnaast door ONE Business B.V. worden gebruikt en aan de kennispartners en overige sponsoren van het event ter beschikking worden gesteld en gebruikt om informatie of aanbiedingen te verstrekken betreffende hun producten of diensten. 

Voor meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door ONE Business B.V., klik hier. Als u geen prijs stelt op informatie of aanbiedingen per email of per post afkomstig van ONE Business B.V., kunt u dit doorgeven aan ONE Business B.V., t.a.v. Events, Spaklerweg 53, 1114 AE Amsterdam, of aangeven bij aanmeldingen.events@onebusiness.nl. Zirolab B.V. mede handelende onder Aanmelder.nl en Delft Congress Support (DCS), verwerkt uw persoonsgegevens voor het facturen van uw inschrijving op het event. Voor meer informatie over deze verwerking van persoonsgegevens, klik hier.

Wilt u meerdere personen tegelijk inschrijven?
Vul de gegevens van de 1e deelnemer in, na het invullen klikt u op opslaan en extra persoon toevoegen.
Herhaal dit totdat alle deelnemers zijn aangemeld.
Klik daarna  op aanmelden en betalen

Op de volgende pagina kunt u de factuurgegevens invoeren. Hier kunt u ook een alternatief e-mail adres invoeren om de verzamelfactuur naar toe te sturen.

uitnodiging
 uitnodiging