Congres Privacy en ethiek in de jeugdhulp

Congres Privacy en ethiek in de jeugdhulp

Ik schrijf mij in voor het congres

Privacy en Ethiek in de jeugdhulp
In goed vertrouwen samenwerken binnen het sociaal domein


18 april 2017 | ReeHorst, Ede

Let op! Indien u voor de groepsprijs kiest, graag maar twee personen per inschrijving aanmelden. Wilt u meerdere deelnemers aanmelden, dan kunt u een nieuwe inschrijving starten.


Er kunnen maximaal twee personen in één keer worden aangemeld. Gebruik hiervoor onderaan de knop: Opslaan en extra persoon toevoegen.

** Uw aanmelding wordt beoordeeld door de organisatie. Wanneer u niet behoort tot de primaire doelgroep (zie website), behouden wij ons het recht om contact met u op te nemen om uw aanmelding te bespreken. Dit is ook van toepassing op eventuele plaatsvervangers.

Niet geldig in combinatie met andere kortingen en acties van (onderdelen van) Bohn Stafleu van Loghum.

€ 299,00

Totaal: € 299,00

Exclusief € 62,79 BTW. (€ 361,79 incl. BTW)

Uw gegevens 

Deelnemer contactgegevens

Factuuradres

Het factuuradres kunt u invoeren in een volgend scherm bij uw betaaloverzicht. Annuleringsvoorwaarden
Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Annuleert u tot twee weken voor aanvang van het event, dan brengen wij € 50,00 (incl. btw) aan administratiekosten in rekening. Meldt u zich binnen twee weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. Overigens kunt u bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken. 

Acceptatie onder voorbehoud
Uw aanmelding wordt beoordeeld door de organisatie. Wanneer u niet behoort tot de primaire doelgroep, behouden wij ons het recht om contact met u op te nemen om uw aanmelding te bespreken. Dit is ook van toepassing op eventuele plaatsvervangers. 

Springer Media B.V., waarvan Bohn Stafleu van Loghum onderdeel is, verwerkt uw persoonsgegevens. Voor meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens, klik hier. U kunt informatie ontvangen over producten en diensten van Springer Media B.V.. Als u geen prijs stelt op informatie of aanbiedingen per mail of per post, kunt u dit doorgeven aan Springer Media B.V., t.a.v. afd Klantenservice Events, Postbus 246, 3990 GA Houten, of aangeven bij aanmelder@bsl.nl.


 

workshopsoftware
 workshopsoftware