'BIM onderwijsdag'

'BIM onderwijsdag'

Hartelijk welkom bij de online registratie van de 'BIM Onderwijsdag'. U kunt hier uw toegangsbewijs bestellen voor de dag. Graag begroeten wij iedereen op dinsdag 10 oktober 2017 in congrescentrum Supernova van de Jaarbeurs in Utrecht.
 

Kosten:

Student 15 euro excl. btw
Onderwijsmedewerker 65 euro excl. btw
Overige doelgroep 95 euro excl. btw

Uw vestigingsadres:

Totaal: € 0,00

Factuur op aanvraag
Kunt u namens uw bedrijf niet direct betalen met iDEAL of een creditcard? Stuurt u dan een mail naar info@bimregister.nl met daar in de gegevens die worden gevraagd in dit aanmeldformulier. Er zal dan in afstemming met u een factuur (+5 euro administratiekosten per ticket) worden opgesteld en het toegangsbewijs per mail naar de desbetreffende personen gestuurd.  

Uw toegangsbewijs
U ontvangt per e-mail uw toegangsbewijs. Neem deze mee naar de 'BIM onderwijsdag'. De unieke code op uw toegangsbewijs wordt daar gescand en u ontvangt uw persoonlijke badge.

Annuleringsvoorwaarden
Na uw aanmelding houden wij in alle opzichten rekening met uw aanwezigheid. Mocht u onverhoopt verhinderd zijn, dan kunt u tot en met 15 september 2017 annuleren via info@bimregister.nl. Wij storten dan het betaalde bedrag terug minus €25 administratiekosten (minus €5 bij studenten). Bij annulering vanaf 16 september 2017 is geen restitutie mogelijk. Natuurlijk kan een collega - in het bezit van uw toegangsbewijs - u zonder kosten vervangen.