boordevol inspiratie!

 


hooggeëerd publiek...

We startten met een origineel en spetterend podiumprogramma. Wethouder Sander Jansen opende het festival en vrouwen die hun economische zelfstandigheid hebben aangepakt werden geïnterviewd. Natuurlijk maakten we ook samen flink wat plezier, onder leiding van Dorine Wiersma, een kundige Zeister cabaretiere/presentatrice.

  • presentatie: Pauline Schipper

struinen langs inspiratie

Op het inspiratieplein kon je vrijblijvend kennismaken met bedrijven en organisaties die van pas kunnen komen bij jouw volgende stap. Opleidingen zochten bijvoorbeeld leerlingen en allerlei projecten informeerden je graag over wat ze voor jou kunnen betekenen. Jouw ontwikkeling stond centraal!

  • Bekijk hier de lijst van bedrijven, organisaties en projecten die aanwezig waren op het inspiratieplein.

tsjakka: een deal!

In de dealscorner vond je de deals met de meest uiteenlopende bedrijven en organisaties. Er waren bedrijven waar je een dag mee kunt lopen, bij een ander kon je terecht voor een oefensollicitatiegesprek. 

Je was niet verplicht om een deal te sluiten.


verdieping

Eventueel had je je kunnen aanmelden voor een korte workshop. Je ging dan dieper in op een bepaald thema en kreeg antwoorden op al je vragen. Je was niet verplicht om aan de workshops deel te nemen.

  • Bekijk hier het workshopprogramma.

en weer thuis...

Je ging naar huis met een hoofd èn een tasje vol inspiratie: onze goodybag.

eventbrite voor zakelijke evenemen
 eventbrite voor zakelijke evenemen