vrijwilligerswerk, iets voor jou?

Vrijwilligerswerk kan een mooie volgende stap zijn om een nieuwe sector te leren kennen of om (weer) aan de slag te gaan. Bekijk nog eens de presentatie van de Vrijwilligerscentrale Zeist en doe de Focustest om te achterhalen welk vrijwilligerswerk bij jou past. Er is voor ieder wat wils aan vrijwilligerswerk te doen! Ga eens langs bij de vacaturebank of bezoek de vacaturebank online.


winactie: maak kans op gratis coaching

Op het ZIJfestival was Elleke Boot aanwezig met kwartiercoaching. Speciaal voor jullie heeft Elleke een winactie. Je maakt namelijk kans op een half uur gratis coaching over het veranderen van een gewoonte via telefoon/Skype! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je in te schrijven via deze website. Er worden meerdere winnaressen uitgekozen. De actie loopt tot en met zondag 2 april maart, dus wees er snel bij. Op maandag 3 april worden de winnaressen bekend gemaakt.

N.B. Elleke zal zorgvuldig met je gegevens omgaan, want zij vindt privacy enorm belangrijk.


kom op voor jouw behoefte!

Loes Berkhout van Verbindwerk heeft deze samenvatting over verbindend communiceren voor je gemaakt met daarin drie tips over het opkomen voor je behoeften. En ook interessant: deze gevoelens- en behoeftenboom.


uitnodiging: workshop 'wat wil ik echt?'

Wat vind jij belangrijk en hoe kun je dat omzetten naar werk? Karin van Zwetselaar nodigt je uit voor deze workshop waarin je jouw mogelijkheden bekijkt vanuit jouw ware essentie. Dit is een vervolg op de workshop tijdens het Zijfestival, maar je kunt ook mee doen als je niet bij deze introductieworkshop was! Info en aanmelden op deze website.


verdachte vragen tijdens het sollicitatiegesprek

Bekijk nog eens de presentatie 'verdachte vragen tijdens het sollicitatiegesprek', van Art. 1 Midden Nederland. Boordevol informatie over vragen die een werkgever je wel en niet mag vragen tijdens een sollicitatiegesprek.


50% korting op een ontspanningsmassage!

Je bent druk bezig jouw volgende stappen te zetten en dat vraagt best veel van je. Goed voor jezelf zorgen en een balans tussen inspanning en ontspanning is daarbij belangrijk. Een massage is een mooie manier om weer de nodige rust en ontspanning te ervaren. Maak kennis met een korte stoelmassage of  tafelmassage van Marjon (je houdt je kleding aan) en na ca. 10 minuutjes voel je je al een ander mens! Aan alle deelnemers aan het Zijfestival geeft Marjon eenmalig 50% korting op een uur ontspanningsmassage (van € 55,- voor € 27,50, geldig tot 21 mei 2017, éénmalig p.p.). Neem contact op via Facebook.


in balans met mindfulness

Bekijk nog eens de presentatie van Caroline van Lankveld over 'in balans met mindfulness'.


start als gastouder

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging, wil je dat als zelfstandig ondernemer doen en herken je je in de kenmerken? Dan helpt Sietske je graag deze stap te realiseren. En dat begint met een handig overzicht van kenmerken van jou als gastouder en de locatie waar je wil starten.


aanbod Vol-ledig

Je bent welkom voor een gratis kennismakingsles taiji, taiji met zwaard of qigong. De lestijden zijn:

Utrecht

  • woensdag          10.00 – 11.15 uur             qigong
  • woensdag          11.25 – 12.40 uur             taiji

Zeist

  • dinsdag              19.30 – 21.30 uur             taiji met zwaard
  • woensdag          19.30 – 21.30 uur             taiji
  • donderdag         10.00 – 11.15 uur             qigong
  • donderdag         11.25 – 12.40 uur             qigong
  • donderdag         19.30 – 21.30 uur             qigong

Of: je kunt kiezen voor een individuele sessie waar we samen jouw wijze van non-verbale communicatie onderzoeken. Op grond hiervan krijg je oefeningen en adviezen die op jou zijn afgestemd. Deze sessie kost € 40,00 i.p.v. € 55,00. Dit aanbod is geldig in april 2017.

eventsoftware
 eventsoftware