Dag van de Kraamzorg

Dag van de Kraamzorg

Dag van de Kraamzorg

Let op! Wilt u met een groep groter dan 10 personen komen? Mail dan naar aanmelder@bsl.nl.

€ 89,00
€ -34,00

Totaal: € 55,00

Exclusief € 11,55 BTW. (€ 66,55 incl. BTW)

Uw gegevens 

Groepen moeten in één keer worden aangemeld  en worden op één factuur gefactureerd.

(zie de knop onderaan: "Opslaan en extra persoon toevoegen")

Deelnemer contactgegevens

Factuuradres

Het factuuradres kunt u invoeren in een volgend scherm bij uw betaaloverzicht. 


De punten worden binnen 6 weken na afloop van het congres verwerkt en bijgeschreven in het register, indien u het relatienummer heeft ingevuld op dit inschrijfformulier.

Annuleringsvoorwaarden
Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Bij annulering is in verband met de gemaakte administratiekosten geen restitutie mogelijk. Wel kunt u bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken. 

Acceptatie onder voorbehoud
Uw aanmelding wordt beoordeeld door de organisatie. Wanneer u niet behoort tot de primaire doelgroep, behouden wij ons het recht om contact met u op te nemen om uw aanmelding te bespreken. Dit is ook van toepassing op eventuele plaatsvervangers. 


Portretrecht
Tijdens dit congres kan het zijn dat er foto’s gemaakt worden. Wij willen u wijzen op uw portretrecht. Indien u niet in beeld wilt komen, dan kunt u zich melden bij de registratiebalie op de dag van het congres.

 


Springer Media B.V., waarvan Bohn Stafleu van Loghum onderdeel is, verwerkt uw persoonsgegevens. Voor meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens, klik hier. U kunt informatie ontvangen over producten en diensten van Springer Media B.V.. Als u geen prijs stelt op informatie of aanbiedingen per mail of per post, kunt u dit doorgeven aan Springer Media B.V., t.a.v. afd Klantenservice Events, Postbus 246, 3990 GA Houten, of aangeven bij aanmelder@bsl.nl.