StandbyDag 2017

StandbyDag 2017

Ik schrijf mij in voor de StandbyDag op zaterdag 4 november 2017 in het Beatrixtheater Utrecht

Groepsaanmelding: klik onder aan de pagina op 'opslaan en extra persoon toevoegen' om gebruik te maken van een groepsaanmelding. De 10e deelnemer uit dezelfde tandartspraktijk is gratis.

€ 145,00

Totaal: € 145,00

Exclusief € 30,45 BTW. (€ 175,45 incl. BTW)

Jouw gegevens

Deelnemer contactgegevens

Factuuradres

Het factuuradres kan je invoeren in een volgend scherm bij het betaaloverzicht. Annuleringsvoorwaarden
Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Annuleert u tot vier weken voor aanvang van het event, dan brengen wij € 35,00 p.p. (incl. btw) aan administratiekosten in rekening. Meldt u zich binnen vier weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. Overigens kunt u bij verhindering ook een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken. 

 

Portretrecht
Tijdens dit congres kan het zijn dat er foto’s gemaakt worden. Wij willen u wijzen op uw portretrecht. Indien u niet in beeld wilt komen, dan kunt u zich melden bij de registratiebalie op de dag van het congres.

Springer Media B.V., waarvan Bohn Stafleu van Loghum onderdeel is, verwerkt uw persoonsgegevens. Voor meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens, klik hier. U kunt informatie ontvangen over producten en diensten van Springer Media B.V.. Als u geen prijs stelt op informatie of aanbiedingen per mail of per post, kunt u dit doorgeven aan Springer Media B.V., t.a.v. afd Klantenservice Events, Postbus 246, 3990 GA Houten, of aangeven bij aanmelder@bsl.nl

 

* verplicht veld