Think Smart!

Technologie die de maritieme wereld transformeert 

 

9 mei tijdens Maritime Industry 2017, Gorinchem

Op dinsdagmiddag 9 mei organiseert Martime Delta ideecafé Think Smart. Dit vindt plaats tijdens de Maritime Industry beurs 2017 in Gorinchem. De maritieme wereld maakt een periode van grote verandering door. De huidige markt en maatschappij vragen om een hoge mate van efficiëntie en flexibiliteit. Het is daarom essentieel om te blijven innoveren en optimaal gebruik te maken van beschikbare technologie en ICT-toepassingen.

 

Organisatie en programma

Het ideecafé wordt georganiseerd door InnovationQuarter en Netherlands Maritime Technology en maakt onderdeel uit van het programma Maritime Delta. Maritime Delta is een samenwerkingsverband van bedrijven, overheden en onderwijsinstellingen in de maritieme delta, het gebied van Tweede Maasvlakte tot en met Gorinchem en Werkendam. Het programma vindt u hier.                                                     

 

Locatie en aanmelden

De bijeenkomst vindt plaats op dinsdagmiddag 9 mei in het Kennistheater op de beursvloer van Maritime Industry 2017. U kunt zich voor deze bijeenkomst aanmelden via deze link.

 

Let op (!): Registratie voor deze bijeenkomst is kosteloos, maar u dient zich ook aan te melden voor de Maritime Industry beurs om toegang te krijgen tot het Kennistheater waar de bijeenkomst plaats vindt.

Aanmelden voor Maritime Industry 2017 kan via:

http://booking.evenementenhal.nl/nl/maritime-industry-2017/gorinchem

 

Maritime Industry 2017

De beurs Maritime Industry 2017 vindt van 9 tot en met 11 mei plaats in de Evenementenhal in Gorinchem Doel van de beurs is om het netwerk tussen ondernemers in de zeevaart, binnenvaart en visserij te versterken en de nieuwste trends en ontwikkelingen uit de branche onder de aandacht te brengen. Meer informatie over de beurs kunt u vinden op: http://booking.evenementenhal.nl/nl/maritime-industry-2017/gorinchem

 

Adres:
Evenementenhal Gorinchem
Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem