Ondernemen in de Varkenshouderij

Ondernemen in de Varkenshouderij

Inschrijfformulier Ondernemen in de varkenshouderij - 26 september 2017

Met uw inschrijving vóór 1 september maakt u kans op een uitgebreid bloedonderzoek op uw eigen bedrijf, aangeboden door Hipra.

** Acceptatie onder voorbehoud
Uw aanmelding wordt beoordeeld door de organisatie. Wanneer u geen varkenshouder bent behouden wij ons het recht om contact met u op te nemen om uw aanmelding te bespreken. Dit is ook van toepassing op eventuele plaatsvervangers.

€ 0,00

Totaal: € 0,00

Uw gegevens

*Groepen moeten in één keer worden aangemeld  en worden op één factuur - op naam van de hoofdboeker - gefactureerd.

(zie de knop onderaan: "Opslaan en extra persoon toevoegen")

Deelnemer contactgegevens

Factuuradres

Het factuuradres kunt u invoeren in een volgend scherm bij uw betaaloverzicht. 

Dit is een Reed Business event. U neemt dit event af van Delft Congress Support B.V.

Annuleringsvoorwaarden varkenshouders
Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Bij afwezigheid zonder annulering zijn wij helaas genoodzaakt € 25,00 (excl. btw) aan administratiekosten in rekening. Overigens kunt u bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken.

Annuleringsvoorwaarden periferie
Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Annuleert u tot drie weken voor aanvang van het event, dan brengen wij € 75,00 (excl. btw) aan administratiekosten in rekening. Meldt u zich binnen drie weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. Overigens kunt u bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken.
Acceptatie onder voorbehoud
Uw aanmelding wordt beoordeeld door de organisatie. Wanneer u geen varkenshouder bent behouden wij ons het recht om contact met u op te nemen om uw aanmelding te bespreken. Dit is ook van toepassing op eventuele plaatsvervangers.

Reed Business B.V. legt uw gegevens vast in het kader van uw deelname aan het event. Uw e-mailadres kan worden gebruikt om u te informeren over producten en diensten van Reed Business B.V. haar kennispartners en de overige sponsoren van het evenement als u dit hieronder heeft aangegeven. Ook als u niets aangeeft, kunt u per e-mail over gelijksoortige producten en diensten van Reed Business B.V. worden geïnformeerd, tenzij u daartegen bezwaar maakt. Uw adresgegevens kunnen daarnaast door Reed Business B.V. worden gebruikt en aan de kennispartners en overige sponsoren van het event ter beschikking worden gesteld en gebruikt om informatie of aanbiedingen te verstrekken betreffende hun producten of diensten. 

Voor meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door Reed Business B.V., klik hier. Als u geen prijs stelt op informatie of aanbiedingen per email of per post afkomstig van Reed Business B.V., kunt u dit doorgeven aan Reed Business B.V., t.a.v. Adresregistratie, Postbus 808, 7000 AV Doetinchem, of aangeven bij adresregistratie@reedbusiness.nl. Zirolab B.V. mede handelende onder Aanmelder.nl en Delft Congress Support (DCS), verwerkt uw persoonsgegevens voor het facturen van uw inschrijving op het event. Voor meer informatie over deze verwerking van persoonsgegevens, klik hier.