Informatie-ontbijt Deltaplan Dementie

Als communicatie-adviseur van een van de lidorganisaties ben je actief betrokken bij het Deltaplan Dementie. Denk bijvoorbeeld aan kopij voor een nieuwsbrief, het delen van een activiteit, het plaatsen van een bericht en meer. Reden voor het Deltaplan Dementie om een voedingsrijke ontbijtbijeenkomst te organiseren voor de communicatie-contacten van de lidorganisaties. We nodigen je dan ook van harte uit op:

Dinsdag 23 mei
08.00 -10.30 uur
Bedrijfsrestaurant Huis voor de Gezondheid
Amersfoort

De ingrediënten van die ochtend…
Allereerst ontvangen we je graag voor een gezond en smakelijk ontbijt en een ‘live’ kennismaking met je collega’s van andere lidorganisaties.

Na het ontbijt presenteren we - na een korte introductie over het Deltaplan Dementie en haar programma’s - de grote lijnen van het Jaarevent Deltaplan Dementie dat op 13 november 2017 voor de vierde keer wordt gehouden. We gaan uitgebreid in op de wijze waarop jouw organisatie weer actief deel uit kan maken van dit event.

Daarnaast geven we een demonstratie over de besloten ledenpagina van het Deltaplan Dementie. Deze is onlangs uitgebreid. Via deze pagina kan je informatie vinden (o.a. een smoelenboek, ledennieuws, contactgegevens) maar ook informatie delen. We laten je zien hoe je eenvoudig een activiteit voor de agenda of nieuwsitem voor het Deltaplan Dementie Nieuws kunt aanmaken.

We zijn natuurlijk benieuwd naar ideeën en suggesties en sluiten de bijeenkomst af met een kort overzicht van activiteiten voor de komende tijd waarna er uiteraard nog gelegenheid is om verder te praten tijdens een kopje koffie of thee.

Graag rekenen we op je komst. Aanmelden kan tot 16 mei 2017. Een korte bevestigingsmail met verwijzing naar het definitief programma ontvang je uiterlijk op 17 mei aanstaande. Heb je nog vragen? Neem contact op met Monique Schouten via communicatie@deltaplandementie.nl of telefoonnummer; 033- 3032680.

We zien uit naar je komst op 23 mei!

Team Deltaplan Dementie

 

evenementsoftware
 evenementsoftware