Pointlogic Relatiedag 2017

Pointlogic Relatiedag 2017

 

Welkom

 

Hartelijk welkom op aanmeldpagina van de 10e editie van de Pointlogic Relatiedag.

 

Thema 2017

Are you ready?

 

 

De enorme vlucht die de digitale revolutie neemt brengt een ongekend scala aan mogelijkheden met zich mee. Tegerlijkertijd creëren die nieuwe mogelijkheden ook nieuwe risico's waarop beleid moet worden ontwikkeld en afgestemd.

Hoe beheer je de, aan jou toevertrouwde, data optimaal in een ongrijpbare cloud-based archiefkast? Maar ook: hoe zorg je ervoor dat jouw beleidsvisie/boodschap overkomt én blijft hangen bij je doelgroep?

In een snelle wereld met voortdurende afleiding, informatie-overkill en een toename van het aantal regels en richtlijnen is aanpassingsvermogen een noodzaak geworden. Met een sessie over de nieuwe GDPR-regelgeving & een workshop Storytelling in de pocket ben je na de relatiedag helemaal klaar voor de toekomst van jouw vakgebied! 

Kom op adem tijdens het vermakelijk cabaret van 'Op Sterk Water' en verbreed je netwerk door de ontmoetingen met inspirerende vakgenoten. Kortom: be there!

 


Voor vragen/opmerkingen kunt u altijd contact opnemen met het secretariaat van Pointlogic via 010 - 310 88 10 | office@pointlogichr.nl.

koppeling met crm en erp
 koppeling met crm en erp