Coachen in de Zelforganisatie

Coachen in de Zelforganisatie

Tweedaagse opleiding 'Coachen in de Zelforganisatie'

€ 1.099,00

Totaal: € 1.099,00

Exclusief € 230,79 BTW. (€ 1.329,79 incl. BTW)

Uw gegevens 

Deelnemer contactgegevens

Factuuradres

Het factuuradres kunt u invoeren in een volgend scherm bij uw betaaloverzicht. 


AANBIEDING!

Kom nu met € 100,- korting naar zowel congres De Zelforganisatie op 15 september in Kontakt der Kontinenten, Soesterberg als onze nieuwe tweedaagse opleiding Coachen in de Zelforganisatie.

Tijdens het congres ziet u de meest vooruitstrevende voorbeelden op het gebied van zelforganisatie waarna u tijdens de opleiding een verdieping krijgt in het leidinggeven binnen de zelforganisatie. Leiderschapsexpert Jan de Vuijst is dagvoorzitter tijdens het congres en kerndocent tijdens de verdiepingscursus waardoor wij een goede opbouw kunnen garanderen. Klik hier om u aan te melden voor deze aanbieding.

Klik hier om u met €100,- korting aan te melden voor het congres!


Niet geldig in combinatie met andere kortingen en acties van (onderdelen van) Bohn Stafleu van Loghum.

Annuleringsvoorwaarden
Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Annuleert u tot vier weken voor aanvang van het event, dan brengen wij € 50,00 (incl. btw) aan administratiekosten in rekening. Meldt u zich binnen vier weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. Overigens kunt u bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken. 

Acceptatie onder voorbehoud
Uw aanmelding wordt beoordeeld door de organisatie. Wanneer u niet behoort tot de primaire doelgroep, behouden wij ons het recht om contact met u op te nemen om uw aanmelding te bespreken. Dit is ook van toepassing op eventuele plaatsvervangers. 


Portretrecht
Tijdens dit event kan het zijn dat er foto’s gemaakt worden. Wij willen u wijzen op uw portretrecht. Indien u niet in beeld wilt komen, dan kunt u zich melden bij de registratiebalie op de dag van het congres.

Springer Media B.V., waarvan Bohn Stafleu van Loghum onderdeel is, verwerkt uw persoonsgegevens. Voor meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens, klik hier. U kunt informatie ontvangen over producten en diensten van Springer Media B.V.. Als u geen prijs stelt op informatie of aanbiedingen per mail of per post, kunt u dit doorgeven aan Springer Media B.V., t.a.v. afd Klantenservice Events, Postbus 246, 3990 GA Houten, of aangeven bij aanmelder@bsl.nl.