Congres 'Omgaan met complex probleemgedrag'

Congres 'Omgaan met complex probleemgedrag'

Congres Omgaan met complex probleemgedrag in de (ouderen)zorg 2017

Hoe ga je als zorgprofessional om met psychisch en psychiatrisch probleemgedrag van patiënten?

€ 229,00

Totaal: € 229,00

Exclusief € 48,09 BTW. (€ 277,09 incl. BTW)

Niet geldig in combinatie met andere kortingen en acties van (onderdelen van) Bohn Stafleu van Loghum.

Uw gegevens 

Het factuuradres kunt u invoeren in een volgend scherm bij uw betaaloverzicht. 


Annuleringsvoorwaarden
Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Annuleert u tot vier weken voor aanvang van het event, dan brengen wij € 50,00 (incl. btw) aan administratiekosten in rekening. Meldt u zich binnen vier weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. Overigens kunt u bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken. 

Acceptatie onder voorbehoud
Uw aanmelding wordt beoordeeld door de organisatie. Wanneer u niet behoort tot de primaire doelgroep, behouden wij ons het recht om contact met u op te nemen om uw aanmelding te bespreken. Dit is ook van toepassing op eventuele plaatsvervangers. 


Portretrecht
Tijdens dit congres kan het zijn dat er foto’s gemaakt worden. Wij willen u wijzen op uw portretrecht. Indien u niet in beeld wilt komen, dan kunt u zich melden bij de registratiebalie op de dag van het congres.

Springer Media B.V., waarvan Bohn Stafleu van Loghum onderdeel is, verwerkt uw persoonsgegevens. Voor meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens, klik hier. U kunt informatie ontvangen over producten en diensten van Springer Media B.V.. Als u geen prijs stelt op informatie of aanbiedingen per mail of per post, kunt u dit doorgeven aan Springer Media B.V., t.a.v. afd Klantenservice Events, Postbus 246, 3990 GA Houten, of aangeven bij aanmelder@bsl.nl.


 

bijeenkomst organiseren
 bijeenkomst organiseren