Efficiënter door robots, 3D-printer en VR/AR

Efficiënter door robots, 3D-printer en VR/AR

 

Efficiënter door robots, 3D-printer en VR/AR/      

6 juli  2017  - 14.00 tot 17.00  

@Sparkdesign, Benjamin Franklinstraat 515, 3029 AC, Rotterdam 

Op 6 juli organiseren wij een bijeenkomst om over ontwikkelingen als robotisering, 3D printen en Augmented Reality/ Virtual Reality (AR/VR) en wat deze bij kunnen bijdragen aan het verbeteren van uw productie- of service- en onderhoudsprocessen.

Bent u net gestart met deze nieuwe mogelijkheden of bent u van plan hiermee te starten dan is dit het moment om met uw innovatie vraag aan te schuiven. In deze bijeenkomst zullen wij namelijk ingaan op de specifiek voor Zuid-Holland aangekondigde IPC regeling met Fieldlabs. Dit geeft u de kans om uw ontwikkelingen en innovatie te versnellen en uw vragen te beantwoorden samen met de aanwezige kennis van fieldlabs.

De ontwikkelingen van robots, 3D-printers en AR/VR gaan razendsnel. In deze bijeenkomst vertellen deskundigen u over de laatste stand van de techniek. U kunt zich tijdens de workshop oriënteren of een van deze technologieën een oplossing kan bieden of een versnelling kan geven om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Tijdens de bijeenkomst zullen we ingaan op de Regionale IPC subsidieregeling. Vervolgens zult u met andere ondernemers in gesprek gaan om op een van de thema’s gezamenlijke uitdagingen en kansen verder uit te diepen en projectideeën te genereren. De IPC regeling kan per deelnemend bedrijf een maximale subsidie van €25.000,- betekenen.

 

De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 6 juli 2017, 14-17 uur. 

 

Locatie:             Sparkdesign

                         Benjamin Franklinstraat 515,

                         3029 AC, Rotterdam 

 

Wij hopen u op donderdag 6 juli te mogen verwelkomen. Mocht u in de tussentijd nog vragen hebben dan vernemen wij deze graag via jan-peter.hoste@innovationquarter.nl  of Marco.kirsenstein@fme.nl

 

Met vriendelijke groeten, namens de partners,

Team InnovationQuarter