Jaarcongres Multiprobleemgezinnen

Jaarcongres Multiprobleemgezinnen

Ik meld me aan voor

Het Jaarcongres Multiprobleemgezinnen

Minder stress, meer grip op de eigen kracht van het gezin

31 oktober 2017, ReeHorst Ede

 

 

** Acceptatie onder voorbehoud
Uw aanmelding wordt beoordeeld door de organisatie. Wanneer u niet behoort tot de primaire doelgroep (zie website), behouden wij ons het recht om contact met u op te nemen om uw aanmelding te bespreken. Dit is ook van toepassing op eventuele plaatsvervangers. Vroegboekprijs en abonneeprijs zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen en acties van (onderdelen van) Bohn Stafleu van Loghum | Springer Media B.V.

€ 299,00

Totaal: € 299,00

Exclusief € 62,79 BTW. (€ 361,79 incl. BTW)

Contactgegevens deelnemer (gegevens hoofdboeker bij een groepsaanmelding*)

 

*Groepen moeten in één keer worden aangemeld  en worden op één factuur - op naam van de hoofdboeker - gefactureerd.

(zie de knop onderaan: "Opslaan en extra persoon toevoegen")

Factuuradres

Het factuuradres kunt u invoeren in een volgend scherm bij uw betaaloverzicht. 

Punten kunnen alleen worden toegekend als u:

De punten worden binnen 6 weken na afloop van het congres verwerkt en bijgeschreven in het register, indien u het relatienummer heeft ingevuld op dit inschrijfformulier.

Voor overige accreditatie wensen kunt u contact opnemen met Leonie van Helten (leonie.vanhelten@bsl.nl). Wij zullen deze dan in overweging nemen.

Annuleringsvoorwaarden
Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Annuleert u tot vier weken voor aanvang van het event, dan brengen wij € 50,00 p.p. (incl. btw) aan administratiekosten in rekening. Bij een meerdaagse masterclass of congressen met een deelnameprijs vanaf € 750,00 p.p. (excl. btw) bedragen de administratiekosten € 250,00 p.p. (incl. btw). Bij een masterclass of congres met een deelnameprijs van minder dan € 100,00 p.p. (excl. btw) bedragen de administratiekosten € 35,00 p.p. (incl. btw). Meldt u zich binnen vier weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. Overigens kunt u bij verhindering ook een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken. 

 

Portretrecht
Tijdens dit congres kan het zijn dat er foto’s gemaakt worden. Wij willen u wijzen op uw portretrecht. Indien u niet in beeld wilt komen, dan kunt u zich melden bij de registratiebalie op de dag van het congres.


Acceptatie onder voorbehoud
Uw aanmelding wordt beoordeeld door de organisatie. Wanneer u niet behoort tot de primaire doelgroep, behouden wij ons het recht om contact met u op te nemen om uw aanmelding te bespreken. Dit is ook van toepassing op eventuele plaatsvervangers. 

 

 

Springer Media B.V., waarvan Bohn Stafleu van Loghum onderdeel is, verwerkt uw persoonsgegevens. Voor meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens, klik hier. U kunt informatie ontvangen over producten en diensten van Springer Media B.V.. Als u geen prijs stelt op informatie of aanbiedingen per mail of per post, kunt u dit doorgeven aan Springer Media B.V., t.a.v. afd Klantenservice Events, Postbus 246, 3990 GA Houten, of aangeven bij aanmelder@bsl.nl.

event management
 event management