Afstudeerevent - bedrijven

PRAKTISCHE INFORMATIE

10 oktober 2017 | 13.45-18.00 uur | Hogeschool Rotterdam| 

Locatie Kralingse Zoom

 

Geachte relatie,

Dinsdag 10 oktober is het zover, het Afstudeerevent ‘’Meet & Greet the Future of Finance & Commerce’’ vindt dan plaats! Wij stellen het zeer op prijs dat u een activiteit komt verzorgen en deelneemt aan de ‘’Starters- en traineeship’’ netwerwerkborrel tijdens het afstudeerevent. Hierbij informeren wij u graag over een aantal praktische zaken.

 

Het programma ziet er als volgt uit:

13.45 – 14.45 uur            Inloop

14.45 – 14.52 uur            Ronde 1: Meet & Greet exclusief

14.53 – 15.00 uur            Ronde 2: Meet & Greet exclusief

15.00 – 16.00 uur            Ronde 3: Meet & Greet voor iedereen

16.00 – 17.00 uur            1-op-1 gesprekken 

17.00 – 18.00 uur            Starters- en traineeship netwerkborrel

 * Extra activiteiten:

Parallel aan de eerste drie rondes van 14.45-16.00 uur worden er extra activiteiten op het gebied van professionaliseren en solliciteren aangeboden op de rode vloer.Ontvangst

U bent vanaf 13.45 uur van harte welkom om zich aan te melden bij de informatiebalie in (het oude deel van) de passage van Hogeschool Rotterdam.Doorlopende activiteiten:

Parallel aan de alle Meet & Greet rondes van 14.45-16.00 uur, is de student in de gelegenheid om bij uw stand langs te komen.

Let op: de activiteitenvloer is een gezamenlijke vloer voor IFM en Commerce. Het is mogelijk dat studenten van Commerce bij u langs kunnen komen. Echter wordt duidelijk naar de studenten gecommuniceerd welke bedrijven voor IFM-studenten en welke voor Commerce-studenten aanwezig zijn.Starters- en traineeship netwerkborrel

Op de starters- en traineeshipnetwerkborrel van 17.00-18.00 uur kunt u in contact komen met jonge alumni en afstudeerders die zich willen oriënteren op de arbeidsmarkt. Dit onderdeel zal gezamenlijk met Commerce in één ruimte plaatsvinden. Indien u zich ook voor dit onderdeel heeft aangemeld,

dan bent u van harte welkom bij de ronde bar in de passage waar deze netwerkborrel plaatsvindt.Brochure Afstudeerevent:

Ter voorbereiding op het afstudeerevent, hebben de studenten de brochure met daarin informatie over het programma, doorlopende activiteiten en de beschikbare praktijkvraagstukken van de deelnemende bedrijven ontvangen. Bijgaand treft u deze brochure aan.Praktische zaken:

Deelname aan dit afstudeerevent is voor u geheel kosteloos. Bij de informatiebalie ontvangt u aanvullende informatie over de dag.Naambadge:

Graag willen wij u vragen om, indien hiervan gebruik wilt maken zelf voor een naambadge te zorgen.Activiteitenvloer:

Een statafel of lage tafel met stoelen zijn voor u gereserveerd. Het meebrengen van folders en banner(s) is toegestaan (maximale afmeting: standaard roll-up banner), om u stand aan te kleden.

Houdt u er rekening mee dat er geen stroompunten aanwezig zijn, met uitzondering voor de koffiekar en fotografen. Indien u gebruik maakt van tablets en/of laptops raden wij u aan deze vooraf goed op te laden.Starters- en traineeship netwerkborrel:

Indien u heeft aangegeven deel te nemen aan de netwerkborrel, zal er een statafel met tafelnaamkaart voor u gereed staan. Banner(s) is tijdens dit onderdeel niet toegestaan.Wifi-toegang:

Gedurende het afstudeerevent kunt u gebruik maken van het wifi-netwerk van Hogeschool Rotterdam. Bij aankomst kunt u op aanvraag hiervoor de inloggegevens ontvangen.Catering:

In de passage zal een bar met koffie, thee en frisdranken staan. U kunt hier onbeperkt gebruik van maken. Bij ontvangst zult u hiervoor een polsbandje ontvangen.Garderobe:

Er is een onbewaakte garderobe aanwezig.Locatie en parkeren:

U kunt parkeren in de garage van de Erasmus Universiteit: Parking Mandaville. Per bedrijf kan er maximaal 1 uitrijkaart worden uitgegeven. Indien u met de auto komt, kunt u dit melden bij aankomst bij de informatiebalie.

Mocht u willen laden en lossen dan kunt u dit doen bij de ingang voorbij de slagbomen.

Adres:

Hogeschool Rotterdam

Kralingse Zoom 91

3063 ND Rotterdam

We kijken er naar uit u te verwelkomen op dinsdag 10 oktober!

Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben dan kunt u contact opnemen met Bureau Externe Betrekkingen van het Instituut voor Financieel Management via afstudeereventifm@hr.nl

 

Met vriendelijke groet,

Esther Karreman

Lindsey Kartodimedjo

 

 

Bijlagen

naamgrootte