HR Goes Digital

HR Goes Digital

HR goes Digital

30 november 2017

Bedrijfsgegevens

Dit event wordt georganiseerd door B+B Vakmedianet B.V. U neemt dit event af van Delft Congress Support B.V.

Annuleringsvoorwaarden
Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Annuleert u tot drie weken voor aanvang van dit event, dan brengen wij u geen administratiekosten in rekening. Meldt u zich binnen drie weken voor aanvang af, of bent u afwezig zonder annulering? Dan zijn we helaas genoodzaakt om 75 euro exclusief BTW aan administratiekosten in rekening te brengen. Overigens kunt u bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken. Afmeldingen of plaatsvervangers kunt u doorgeven via aanmeldingenevents@vakmedianet.nl Wij behouden ons het recht voor om uw deelname te annuleren indien u niet tot de doelgroep behoort.

 

Bij aanmelding gaat u akkoord met de annuleringsvoorwaarden en het vastleggen van uw persoonsgegevens in het kader van uw deelname aan het event / opleiding.

Persoonsgegevens
Vakmedianet B.V. legt uw gegevens vast in het kader van uw deelname aan het event / opleiding. Uw e-mailadres kan worden gebruikt om u te informeren over producten en diensten van Vakmedianet B.V. haar kennispartners en de overige sponsoren van het evenement als u dit heeft aangegeven. Ook als u niets aangeeft, kunt u per e-mail over gelijksoortige producten en diensten van Vakmedianet B.V. worden geïnformeerd, tenzij u daartegen bezwaar maakt. Uw adresgegevens kunnen daarnaast door Vakmedianet B.V. worden gebruikt en aan de kennispartners en overige sponsoren van het event ter beschikking worden gesteld en gebruikt om informatie of aanbiedingen te verstrekken betreffende hun producten of diensten.  Als u geen prijs stelt op informatie of aanbiedingen per email of per post afkomstig van Vakmedianet B.V., kunt u dit doorgeven aan Vakmedianet, t.a.v. Klantenservice, Postbus 448, 2400 AK Alphen aan den Rijn, of aangeven bij klantenservice@vakmedianet.nl.

Meerdere personen tegelijk inschrijven 
Vul de gegevens van de 1e deelnemer in en klik op: opslaan en extra persoon toevoegen. Na het invullen van de gegevens van de laatste deelnemer klikt u op: verzenden.