Cursus Opgelegde Vervormingen

Cursus Opgelegde Vervormingen

Welkom op de registratiepagina voor de tweedaagse cursus
'Opgelegde Vervormingen'

De cursus vindt plaats aan de Technische Universiteit Delft

In deze tweedaagse cursus worden de basisprincipes van het ontwerpen en dimensioneren van betonconstructies op opgelegde vervormingen behandeld. Temperatuur- en krimpeffecten in zowel verhard als verhardend beton komen aan de orde. De rol van autogene krimp op het totale krimpgedrag en de invloed hiervan op de kans van scheuren worden uitvoerig besproken. Aan de hand van rekenvoorbeelden en case studies wordt de stof toegankelijk gemaakt.

Deelnemers kunnen er voor kiezen om niet beide, maar een van de twee cursusdagen te volgen. Deelname aan alleen de tweede cursusdag veronderstelt wel dat men de basiskennis van opgelegde vervormingen beheerst. 

Cursusmateriaal

Cursisten ontvangen het boek “Betonconstructies onder temperatuur- en krimpvervormingen” en een USB-stick met alle presentaties.

 

Na inschrijving ontvangt u automatisch, binnen enkele minuten een bevestigingsmail. Na de betaling te hebben ontvangen bent u direct geregistreerd.

_Cursisten ontvangen het boek “Betonconstructies onder temperatuur- en krimpvervormingen” en een USB-stick met alle presentaties. _

€ 920,00
€ 490,00
€ 49,90

Totaal: € 0,00